Vysoká kvalita 2017 nové dámske šaty veľkoobchod červená nahé blush pink black prašnom ružová obväz čipky šaty dropshipping Šaty + oblek

€19.43


Značka Príbeh

Vitajte V Našom Obchode! Najlepšiu Kvalitu, rovnako ako Fotografie, Najlepšiu Cenu! Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa rovnakej farby ako obrázky a zodpovedajú merania vo veľkosti grafu. Ale to je normálne, že trochu farieb rôznymi je uvedené v monitory a 1-3 cm tolerancia od skutočných produktov. Pls venujte pozornosť veľkosti grafu: (1) Na obväz, šaty, topy & sukne a plávanie nosí sú vyrobené z materiálov z viskózového hodvábu, ktoré sú veľmi dobrej kvality. Naše výrobky sú najvyššej kvality v www.tantra-egypt.sk. (2)merania vo veľkosti grafu sú tela skôr, než oblečenie", keďže sú dobré úsek. Skutočné merania šaty, topy & sukne sú menšie, ale môže byť využitá na to, čo vo veľkosti grafu. Takže, keď ste seelect veľkosť pls opatrenie vaše telo prvý, potom vyberte správnu veľkosť podľa veľkosti grafu.Ak si myslíte, že to je trochu tesný pre vás, pls jedna veľkosť hore.

Umývanie Pokyny

Podrobné umývanie pokyny. Pre príklady, pranie pri teplote nie nad 30, nepoužívajte bielidlá, zavesiť suché, nie železa, nie chemické čistenie, atď.

Popíšte váš značky príbeh, vrátane vytvorenia a rozvoja technickej, míľniky, atď.

Štítky: polka dot vesta, šaty h, polka dot, handričkou ružová, africké dashiki maxi šaty, prašnom ružové šaty, jednotné šaty, oblek, šaty dlhé nuda, župan ženy, sissy sleepwear.


( 0 Hodnotenie )

Počet