Vozidlo Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie autobatérie Master Prepínače 12v 24v Cut Off vypínač Napájania, Odpojte Elektromagnetické

€24.79


Teplé Tipy:

1.Prosím, pripravte batérie kábel Ako kábel z auta je iný.Nepošleme batérie drôtu v parcely .prosím pochopiť.

2.Tento prepínač podporu ručné ovládanie. Ak vzdialenej je stratený, ani moc nie je , môžete stlačiť tlačidlo , potom batérie pripojenie

3.Diaľkovým ovládaním môžete ovládať 50m

4.Vhodné pre väčšinu Automobilov

Špecifikácia:

Spínacie Napätie:12V/24V

Druh Materiálu: Meď

Špeciálne Funkcie:diaľkové ovládanie batérie prepínač

S diaľkovým:Áno

funkcia: diaľkové ovládanie ručné

Funkcie:

Menovité Napätie: DC 12V/24V

12 v Pracovné Napätie 10-15V

24VWorking Napätie 20-29V

Životnosť Použitie: Ako 100 000 Krát

Diaľkový Prijímač V Pohotovostnom Prúd: 0.0085 A

Balenie Obsahuje:

1 x Auto Batérie Prepínač

Prepínanie spotreba energie: 0.008 zosilňovačov, v pohotovostnom režime, veľmi úspory energie, spotreby energie môže byť zanedbávaná, keď hlavné napájanie je pod napätím, spotreba energie je 0,8 zosilňovačov, 9.6 w, čo je ekvivalentné spotrebe energie z 1 zapnite signál. Pri vystupovaní z auta, mala by byť rozbité. Zapnite hlavný vypínač, tak auto má tiež anti-theft funkciou. Indikátor na ovládači je konštantná. Môžete pochopiť, či pracovný stav diaľkového ovládania spínača je normálne. Nemáte musieť zvážiť spotrebu energie. Novú batériu môžu byť umiestnené na jeden mesiac a môže tiež byť vyhodený normálne.

Poznámka:

1. Po inštalácii, diaľkové ovládanie elektromagnetického spínača bude zvýšiť spotrebu energie batérie. Pri opustení vozidla, diaľkové ovládanie, by mali byť použité na vypnutie celková dodávka elektriny v čase, aby sa zabránilo batéria vyčerpáva v dôsledku nadmernej spotreby energie a nebude možné spustiť.

2, pretože to je rezanie, vypnete napájanie celého auta, to spôsobí, alarm, auto, počítač a iné výpadky prúdu nemôže fungovať.

3. Počas normálnej jazdy, neodpájajte elektromagnetického spínača, aby sa zabránilo zvýšeniu generátor napätia a poškodeniu automobilov, elektrických zariadení.

4.Tento prístroj je určený len pre batériu on / off, to sa nedá spustiť vášho motora

1. obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodávajú so zárukou.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk!

1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po

2. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponent príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre nás. Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom. Vďaka!

Štítky: 1n4148 t4, 12v napájanie suppli, auto prepínač symbol, gombík otočný spínač, hodinky iwc, elektrický spínač pomocou časovača, bluetooth audio spínača, 12 v batéria, mi prepínač, batéria v.


( 2 Hodnotenie )

Počet