X-Doria Obranný Štít Telefón Puzdro Pre Samsung Galaxy Note 20 Vojenskej Triedy Drop Testované Obal Pre Samsung Note20 Hliníkový Kryt

€18.57


Obrana Lux je precízne remeselne dokonale zapadajú a chrániť váš Galaxy Note 20 Ultra a v Poznámke 20. Použitie hotových kovových po obvode, namiesto plastových, poskytuje vojenské-stupeň poklesu ochrany bez väčšinu. Vo vnútri, na tlmenie nárazov, gumová vrstva je odhadovaná na pevný, odolný proti nárazu polykarbonátu podklad. Na zadnej strane, luxusný zadný panel je pridané, zabezpečenie Obrany Lux vždy skvelý pocit v ruke. Drop testované prežiť 10 " (3 M) klesne na betón, Obrany Lux presahuje drop štandardy stanovené podľa Vojenskej Normy MIL-STD-810G. Integrovaný zvukový kanál zosilňuje dolný reproduktor a presmerovanie zvuku na prednej prípade za najlepší zvukový zážitok. Jednoduché, jedno-dielna konštrukcia znamená Obrany Lux je jednoduché prichytenie na, nie je potrebné náradie. 1.Kompatibilný s Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G a Poznámka 20 5G. 2.Certifikovaná prekročiť Vojenskej Triedy Drop Test normy MIL-STD-810G, pre klesne až 3 m (10 stôp) 3.Integrovaná vga audio kanál zosilňuje zvuk a presmerovanie zvuku na prednej strane telefónu pre lepší priestorový zvukový zážitok. 4.Luxusný zadný zadný panel skvelý pocit v ruke. Mäkké gumové bublina vzor podšívka absorbuje a deflects šok preč z vášho prístroja pre maximálnu ochranu. 5.Pevný polykarbonátový shell pre zvýšenú ochranu. Zdvihol pery chráni váš displej pred kvapky a povrchových škrabancov. Ako 6.100% originálne Skutočné X-Doria Prípade. 7.Vaša Spokojnosť je našou Najvyššou Prioritou, kontaktujte nás v prvom rade, ak máte nejaké otázky.

Štítky: prípad poznámka 20 samsung, note20 ultra hliníkové prípade, obrana x doria, a51 prípade jasne, 20 poznámka, galaxy note 8 mat, prípad obrany, riot shield, prípad poznámka 20, galax poznámka 20.


( 0 Hodnotenie )

Počet