BYEPAIN Chrápanie Chin Popruh Nastaviteľné Anti Chrápať Chin Popruh Podporu Zastaviť Chrápanie - Prírodné a Okamžitý Chrápať Úľavu Čeľuste Pásu

€3.36


RM17744605848613321 Detail:

Materiál: SBR

Color: #1/camo šedá, #2/camo ružová

Veľkosť(L*W): 46*25 cm/18*9.8 palec, s trochu elastické a nastaviteľné pásu, jedna veľkosť padne väčšina ľudí. Podrobné veľkosti nájdete na obrázok.

Tento produkt bol testovaný a overený opakovane znižovať alebo odstrániť chrápanie u väčšiny ľudí.

O Produkte:

1. Profesionálny Dizajn: Tento chrápať zátka funkcie s trojuholníkový dizajn, ktorý pomáha neustále držte bradu, keď na sebe počas spánku. Pohodlné jedna veľkosť padne väčšina, napätie signálu je ľahko riadi buď sprísnenie alebo uvoľnenie popruhu.

2. Vyrobené z mäkkej tkaniny, chin popruh vám padnú ako uliate s jeho novo navrhnutý väčšie earholes. Viac pohodlné jeseň v spánku.

3. Zastaviť Chrápanie Riešenie: Pomocou našich chrápať zníženie pásy keď spíte bude držať ústa zatvorené, zníženie dýchanie cez ústa. Keď si zavrieť ústa a dýchať cez nos, dýchacích ciest budú otvorené a prúdenia vzduchu môže voľný tok, čím sa znižuje chrápanie a vychutnať si pokojnú noc.

4. Tento chrápať guard bude držať svoje čeľuste v mieste, a aby sa vaše ústa zatvorené, aby sa zabránilo prekážky, ktoré spôsobujú chrápanie. To je len pomocné nástroje, možno NIE na 100% odstrániť chrápanie pre každého.

5. Účinne uľaví a zastaviť chrápanie, toto rozšírené zastaviť chrápanie chin popruh je najlepší darček pre manžela, manželku, rodičov , deti a priateľov.

Ako Používať:

- Nastavenie popruhu na hornej časti hlavy.

- Nastavenie dĺžky a uistite sa, že vaše ústa zavrieť.

- Nech strane popruhov ísť okolo uší.

Ako To Funguje:

1.Počas spánku, mäkkého tkaniva na zadnej časti krku sa zrúti, čiastočne blokuje dýchacie cesty pasáže, ktoré vibrovanie, ktoré spôsobuje chrápanie.

2.Správne bradou podpora umožňuje čeľuste relaxovať a držať ústa zatvorené. Efektívne zastaviť chrápanie.

Čisté Tipy:

Pomocou normálnu teplotu, umývanie vodou, potom sušenie vzduchom.

Package:

1Pcs * Zastaviť Chrápanie Chin Popruh

RM17744605848613325

Štítky: 3x3 tarp, krém na tvár tuku, digma ebook, koleno podložky s turmalín, cl63, prst srd, cpap masky, prestať chrápať, ježko masáž, anti chrápať.


( 1 Hodnotenie )

Počet