Farebné TPE Nohy Prst Masáž Mat Krvného Obehu, Uvoľnenie Napätia Pad Pre Domáce Party Hra Starostlivosť o Nohy Vankúš Reflexná Nástroje

€4.95


Farebné TPE Nohy Prst Masáž Mat Krvného Obehu, Uvoľnenie Napätia Pad Pre Domáce Party Hra Starostlivosť o Nohy Vankúš Reflexná Nástroje

Popis:

Naše nohy masáž mat môžu pomôcť eliminovať napätie a uvoľnenie tela a mysle. To je skvelé pre home-založené silový tréning. Prísť a vyskúšať!

Funkcie: jedná sa o úplne nové a vysokej kvality nohy, masážne podložky na na zlepšenie krvného obehu, uvoľnenie napätia, uvoľnenie tela a mysle. Unikátna masáž body rozložené na podložke rovnomerne a husto účinne stimulovať a masáže rôznych bodov na chodidlách. Non-slip navrhnutý zadný je stabilný a môžete ho použiť bez obáv. Vyrobený z TPE ekologické materiály, to je dobrá pružnosť a ohybný bez vrások. Ideálny pre domáce tela, relax, rôzne strany, druhy hry a tak ďalej.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: TPE

Farba: Červená, Oranžová, Zelená, Modrá, Fialová, (voliteľné)

Množstvo: 1 Kus

Veľkosť: Cca. 28.5*38.5 cm/11.22*15.16 v

Hmotnosť: Cca. 180 g

Balík Obsahuje:

1 * Foot Masáž Mat

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 0~1 palec chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Štítky: mužskú starostlivosť o nohy, 3d muž t tričko, kefa na nohy, shiatsu, kefa nohy, acupoint nohy, akupresúra nástroje pevný, nohy pad, mini orto-podložka, pleť palička.


( 1 Hodnotenie )

Počet