Dámske hodvábne podprsenka denne nádherné tkanie hodvábu športové dievčatá bielizeň LVFAN TG-031

€10.74


Podpora informácie:

45 dolárov menej 3 doláre, 80 dolárov menej ako 5 dolárov

https://www.tantra-egypt.sk/store/sale-items/4420153.html?spm=a2g1y.12024536.pcShopHead_6623024.2

Denne jeden hodváb podprsenka dámy bielizeň, pletená hodváb podprsenka tenké športový krúžok-free podprsenka mladé ženy, dievčatá/študenti podprsenka LVFAN TG-031

Veľkosť Chatu:

70B:Hrudník:72-87 CM;

75B:Hrudník:79-94 CM;

80B:Hruď:86-101CM;

85B: Hruď:90-110 CM;

1.Akceptujeme Všetky platobné karty sú akceptovať cez bezpečné platby Escrow.

2.Zabezpečíme dopravu po vašu platbu, pls uistite sa, že váš zaplatiť úspech pred zatvorením stránky.

Vyššie Dátum Doručenia je použiteľné pre väčšinu prípadov. Avšak niekedy pozemkov môže byť odložené na dovolenku, festival,

zlé počasie, vlastné, Atď. Okrem Expresná doprava spôsob, ako môže mať daňové problém. V takých prípadoch,

vaše porozumenie a spolupráca sú veľmi vítané!

1. Farba: obrázky zobrazujúce sa na našom obchode sú prijaté na základe pravda produkty.

Pretože rozdiel monitor a jas, môže existovať normálna drobné farebné rozdiely, prosím, nenechávajte zlé spätnú väzbu, alebo vrátenia tovaru nás bez nás budete kontaktovať.

2. Objednávky budú odosielané do 7 pracovných dní potom, čo ste zaplatili. Ak existujú nejaké dôvody, aby sa doprava odkladu, dúfam, že sa vám môže porozumieť. Dodacia lehota počas Prázdnin Sezóny(Vianoce ,Čínsky Nový Rok a pod.) mohli by byť dlhšie než zvyčajne čas, prosím, pridať ďalších 5-10days ako odkladu, díky moc za vaše milé pochopenie!

3. Tovar bude odoslaný, Čína post air mail alebo www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava zdarma doprava, môžete tiež zvoliť iný Express Spoločnosti, ako sú: DHL, FedEx, EMS, UPS. Ale nemôžeme dovoliť poštovné cez existujú spoločnosti, tak vám platiť za poplatok, vďaka za vaše milé pochopenie!

4. Ak vaša celková cena je viac $150.00, budeme loď sa im do Express, nie je potrebné platiť poplatok.

Okrem toho, vaša objednávka nie je viac $150.00, ale chcete dostať ich čo najskôr, ok, žiadny problém, stále sme si loď ich do Express, ale musíte zaplatiť extra $20.00 poštovné

5. Ak ste nedostali položku po 55 dní, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Za chybné alebo chybné výrobky, prosím, aby fotografie alebo videá, boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení. Okrem toho, položky sa vráti, musí byť v pôvodnom podmienky.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.

Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

Ak ste sa nemusíte uspokojiť s našimi výrobkami, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie.

Zaručujeme, že sme vám 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Sme radi, že vám pomôcť ho vyriešiť.

Jiaxing Auger Import &Export Co.Ltd bola založená v roku 2007, bola založená predovšetkým na obchod , a naďalej optimalizovať jeho podnikateľskej štruktúry v súlade so zmenami v medzinárodnej a vnútroštátnej situácie, a teraz sa vyvinul do export, import, domáce obchodu v komplexnej obchodnej distribučné firmy.

Sme členom Auger Únie, únia má veľa tovární, a niektoré továrne špecializuje robí všetky druhy spací vak. Tak, môžeme urobiť veľa druhov tovaru pre našich zákazníkov. A zameriavame sa na kvalitu, dizajnov, a najlepšiu ponuku. Ak chcete byť nezávislý distribútor, môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis.

Štítky: podprsenka, sexy spodná bielizeň ženy erotické nohavice, štýlové a sexi podprsenka, ice hodváb tank top, black bustier top, čistý hodváb top, dievča bielizeň pre mužov, spodná bielizeň, podprsenka ahh, spodná bielizeň ženy.


( 2 Hodnotenie )

Počet