Flamingueo Poškriabaniu mapu Mundi s vlastnou Pua vinyl mapu sveta, mapu, Plagát, Vintage Mundi nástenná mapa Rascar

€30.49


DIZAJN

Na Mundi mapu poškriabaniu pre steny sa nazýva Batoh Lite. Táto mapa sveta je ideálny pre označenie krajiny ste navštívili. Ak chcete označiť krajinách to rascar mapa obsahuje vlastné pica s Flamingueo logo, s ktorým môžete poškriabaniu tých krajinách, ktoré ste navštívili.

POUŽÍVA

Mapy sveta pre označenie ciest je ideálny pre ľudí, ktorí radi cestujú, pretože môžu poškriabať každej krajine na mundi mapu, kde sa " som bol, zdobenie miestnosti na stenu ako originálny.

PRÍSLUŠENSTVO

Scratch mapa Flamingueo prichádza s vlastnou pica s Flamingueo logo, takže môžete poškriabať krajín, ktoré ste navštívili.

BALENIE

Scratch mape sveta prichádza v podlhovastá trubice, ktorý je ideálny na rozdávanie a slúži aj pre dekorácie alebo pre ukladanie vecí.

PODROBNOSTI

Na mape sveta ak chcete označiť travel je ideálny pre ľudí, ktorí radi cestujú, ako okrem krajín, ktoré obsahuje veľmi zaujímavé údaje z každej krajiny v dolnej časti mapy sveta, že bude musieť byť poškriabaný s vlastným pua z Flamingueo.

ZNAČKY

Flamingueo je 100% španielska značka, ktorá má ako misie ponúkame kvalitu a produkty trend, pred hospodárskej súťaže a diferencovať jeho blízkosti a starostlivosti o zákazníka, vytváranie flamingual skúsenosti.

Štítky: kravatu mapy, canva vlastné, dekor retro, plagát vintag, plagát digitálne porovnanie, mapa sveta, mapa mundy, mapa sveta plátno mesta, 3d nálepka na stenu, plagát na stenu.


( 4 Hodnotenie )

Počet