1/4" Hex dierou 6-19 mm 5 Flauty Wood Working Chamfer 6Pcs Countersink vrtáka Kovové Countersink Bit Fréza náradie

€5.98


6Pc 5 Flauty 6-19 mm Countersink vrtáka Chamfer Fréza dierou Kovu, Dreva Pracovných 1/4" Hex

Funkcie

•✔ Konštruované s rýchloreznej ocele a potiahnuté super-ťažké titánu, tento bit má dlhú životnosť vydržať vysoké tepelné podmienky pre trvalé použitie

•✔ Eliminuje Táranie&Vibrácií - Všetky majú 90° uhle na bod, pre ostré a presné countersinking. Cutting edge je tvrdené a zdokonaľovali ostrosť. A Táranie-Free,päť-flauta, navrhnutý s prekvapené rezné zuby aranged poistiť zadarmo čip toku a rýchle táranie voľné rezanie.

•✔ Prémiový Dizajn - Skvelé pre Potopenie 90 Stupňov Dier do Dreva a Mäkkých Kovov Zápustnými Skrutkami a upevňovacích prvkov.Vhodné pre KUTILOV, dom a Všeobecné Budovy/Inžinierstva Pomocou.

•✔ Tipy - 1/4" hex ramienka countersinks sú v poriadku, pre rýchle vŕtanie. Nemajú proklouznout do skľučovadla vŕtačky. Môžete robiť hlboké countersinks ľahko nastavením countersink jej hĺbky a stop, ak chcete umožniť countersink vŕtať hlbšie do worksurface. Uistite sa, že zmerať veľkosť vášho plug byť istí, že vaše countersink telo bude robiť správne-veľkosť otvoru.

•✔ŠIROKO POUŽÍVANÉ: Skvelé pre dreva otvory, vystružovanie, frézovacie, skrutky hlavy a tak ďalej.Vhodný pre drevené dosky, preglejky, hliníková doska, drevovláknitá doska, drevotrieskové dosky, plastov, PVC dosky a rôzne iné mäkkého materiálu chamfer.

Špecifikácie

Materiál:Rýchloreznej Ocele

Povrchová úprava: potiahnuté Titánom

Počet flauta: 5-Flauta

Veľkosť:6 mm,8 mm,12 mm,16 mm,19 mm

Množstvo: 1Set(6 Vŕtačky)

Dĺžka:48 mm/1.88"

Ramienka Typ: Hex

Balík obsahuje:

1 x 6 mm Countersink Bit

1 x 8 mm Countersink Bit

1 x 9 mm Countersink Bit

1 x 12mm Countersink Bit

1 x 16 Bit Countersink

1 x 19 mm Countersink Bit

Štítky: rounder fréza na drevo, centerpunch, drevo list fréza, sférické drevo, frézy, drevo groove fréza, porsche drevo, frézy, hĺbka krúžok, konštrukcia vrtáka, vŕtačka mieste, odihlovanie externé chamfer nástroj, kovu, odstránenie otrepov.


( 0 Hodnotenie )

Počet