Xbox Jeden/Jeden X a Jeden Y Radič Nabíjačku Dual Slot Vysokej Rýchlosti Dokovacia/nabíjacia Stanica 2 x Nabíjateľná Batéria 1000mAh

€6.60


Funkcie:

XBOX JEDEN RADIČ NABÍJAČKU--rozlúčiť na AA batérie! S Fosmon Xbox Jeden radič nabíjačky, ktorú už nebude potrebné držať nákup batérií na ovládači.

KOMPATIBILNÉ S XBOX JEDEN / JEDEN ELITE / JEDNA S / ONE X RADIČE--Tento regulátor nabíjania stanica pracuje pre Xbox Jeden / Jedna S / One X radiče.

DLHŠIU výdrž BATÉRIE--Fosmon Xbox Jeden regulátor nabíjania stanice 1000mah NiMH batérie, balenie poskytnúť až 30-33 hodín doba prehrávania.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE-Keď nie hranie hier, jednoducho povedané vybavená Xbox Jeden Radič na Nabíjaciu Stanicu a začne nabíjanie automaticky bez nutnosti vyberte batériu. Zelená LED kontrolka bude blikať, keď regulátor sa nabíja, a zostane svietiť, aby signál, že nabíjanie je dokončené.

Červená rukoväť vzor sa zobrazí, keď sa nabíja, a zelená rukoväť vzor indikátor sa zobrazí, keď je plný/voľnobeh.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

LED Svetla:Červená,Zelená

Materiál:ABS

Port:2

Package zahrnuté:

1 x Radič Nabíjačka pre Xbox Jeden

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka. Vďaka!

Štítky: batérie ovládanie xbox jeden, stojan vertikálne xbox one x, nintendo wii stanice, konsole x box, xbox 360 controlls, batériu xbox jeden s, wal xbox controller nabíjačky, DN50, jeden s xbox, stanica xbox.


( 0 Hodnotenie )

Počet