Z Nehrdzavejúcej Ocele, Ručné Hranolky Slicer Zemiakov Stroj Sekačka Čip Fréza Chopper Maker Zemiakové Lupienky Stroj Na Výrobu

€13.00


Z nehrdzavejúcej Ocele, Ručné Hranolky Slicer Zemiakov stroj sekačka Čip Fréza Chopper Maker Zemiakové Lupienky Stroj na Výrobu Funkcie: Zemiakový stroj sekačka s vymeniteľné nože pre domáce-vyrobené štiepky Non slip gumené nohy Odnímateľné časti pre jednoduché čistenie Veľké rezné čepele plátok prostredníctvom zemiakov a inej zeleniny s ľahkosťou Pohodlné rukoväť a veľkú držiak Vyrobený z nerezovej ocele pre dlhú dobu používania. Špecifikácie: Materiál: nerezová oceľ Farba: strieborná VEĽKOSŤ: 260*120*95 mm Balík v cene: 1 x Zemiakov cutler Poznámka: 1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka. Vďaka!

Štítky: blackbeard, drevo stroj stroj sekačka, čierna soľ, kovové zemiakov stroj sekačka, výživa t tričko, baliaci stroj zemiakov, obchodné zemiakov čip fréza, stroj sekačka dreva, príručka zemiakov slicer, fréza francúzsky smažiť.


( 1 Hodnotenie )

Počet