CNC Hliníkové Motocykel Strane Stojan Stojan Rozšírenie Dosky Strane Stánku zväčšovacieho prístroja Podložky Na Suzuki KATANA 2020 Stojan Rozšírenie

€13.67


Vitajte na mojej obchod - sconan Tvrdo Uvarených Obchodu *Ak máte akékoľvek problémy pri nakupovaní, môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť. Odpovieme vám a poskytovať viac perfektný servis. Nech každý kupujúci majú príjemné nakupovanie. Popis produktu Farba: Zelená,Titaniun,Modrá,Červená,Zlatá

Stojan Bočný Stojan Rozšírenie Doska

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Hliník

Farba: Titánová,Čierna,Červená,Modrá,

Package Zahrnuté: 1* Hliníkový Strane Stánku Zväčšenie

Obutie:

Pre SUZUKI KATANA 2020

Jednoduchá inštalácia, Žiadne Inštalačné Inštrukcie.

Uistite sa prosím, Tento Diel sa Hodí Pre Váš Motocykel Pred objednávky.

Ak existuje akékoľvek problémy, môžete nás kontaktovať, radi by sme radi, aby vám pomohol.

Spätná VÄZBA:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Poznámka:

Prosím, skontrolujte si veľkosť a obraz tohto produktu, zabezpečenie tejto časti nosenie pre vaše vozidlá pred nákupom. Ďakujem.

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, láskavo pochopiť. Uistite sa, že vám nevadí, skôr než si objednáte. Produkty je možné nainštalovať a používať bez zmeny, jednoduchá inštalácia, žiadne pokyny na inštaláciu. Anodická oxidácia hliníka, nie je ľahké slabnúť a nebude hrdze. Vzhľad módny dizajn, vynikajúce technológie je viac vhodné pre váš motocykel. (Potvrďte prosím, tento produkt je vhodný pre váš motocykel pred nákupom.)

Štítky: katana sword, katana real, cutlass, suzuki gsx600f, kovové katana stojan, katana sword držiak na stojan, hliníkový plech, hliníkový plech, suzuki gsx stojan, suzuki b kráľ gsx1300.


( 0 Hodnotenie )

Počet