Taktické Kamufláž Kukla Motocykel Bočný Kryt Krku Návlek Trojuholník Trubice Šatku Moto Motorky Motorkár Hlavu Hlavový Most Mužov Dievčatá

€5.62


Reálne Kupujúci Zobraziť

Informácie :

Produkt : Motocykel Tvár Pre Mužov, Ženy

Pohlavie : Muži, Ženy

Materiál : Polyester

Pre : Motocykle, Horský Bicykel, Cestný Bicykel,Prevodovky atď

Vlastnosti:

1. V pohode a priedušný, vhodný pre horúce letné 2. Tenké vysoko kvalitnej tkaniny, viac priedušné a rýchlejšie schne, čo vám umožní voľne dýchať, aby sa zabránilo rastu baktérií. 3. Digitálna tlač, moderné technológie, Zdôrazňujú zmysel pre módu. 4. Tkanina je mäkká, priedušná, rýchle sušenie, ultra-odvod, stroj umývateľný. Umývanie studenou a cool vlasy alebo zavesiť suché.

Kľúčové funkcie - Tento krku návlek je vyrobený zo super priedušný, funkčný polyester. Udržuje vás v pohode a suché v horúcom slnku a tiež poskytuje vetru a ochranu v chladnom počasí.

Multiuse - Naše multi-použitie krku návlek je navrhnutý tak, aby vždy misie pripravený. Tieto krku návlek poskytujú vynikajúcu ochranu pri rybolov, poľovníctvo,turistika, cyklistika, ATV na koni, jazda na horskom bicykli, motorke, motorky, motocykle, lyžovanie, snežných skútrov alebo Snowboarding.

Multifunkčné - S rôznymi nositeľné voľby, môžete ho použiť ako krku teplejšie, čiapočku, lebka spp, čelenka, pokrývky hlavy, čelenky, trubice šatku, prilba líniové alebo pirátsky klobúk, to sa dá aj v pohode vašej tváre a krku, keď sa budete vykonávať outdoorové aktivity v letnom horúcom počasí.

Štítky: airsoft kukla, knitt šatku mužov, muži sveter, balaklava, nastaviť čelenky dieťa, motocykel krku šatku, biker maska, kukla bandit, šátek ženy, buff šatku.


( 3 Hodnotenie )

Počet