Originálne lcd Amoled Pre Oneplus 5 A5000 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž nahradenie jedného plus 5 1+5 LCD s rámom

€44.39


5.5 palcový 1+5 Original Amoled Pre Oneplus 5 A5000 Dotykový LCD Displej Digitalizátorom. LCD Displej s montážou rámu Pôvodné Oneplus 5 1+5 a5000 LCD Náhradné diely + rám

Upozornenie:

1. prosím, skúste to najprv si nainštalujte, ak nechcete vyskúšať a dať do svojho mobilného telefónu , ak je to škoda a má problém , a to bez náhrady , bez záruky. Radšej nahrávať video pri otvorení zásielky, aby sa predišlo problémom a sporom.

2. O lcd kvality, niekedy lcd bude mať mŕtvy pixel, a pre lcd s rámom , ak to nie je horúca model, rám možno je použitý rámu , ale lcd je nový. to je všetko, čo nepatrí problém s kvalitou.

Ak si myseľ a nie prijať kvality, pls nekupujte lcd od nášho obchodu. vďaka za pochopenie~

Popis:

1. Produkt sa používa na opravu nahradiť zlé, poškodený, prasknutý, nie je uznané LCD, dotykový displej

2. Veľké množstvo skladom

3. Testované pred poštovné a 100% funguje dobre

4. Doprava v 5-7 pracovných dní po potvrdenie platby

5. Vynikajúci po-predajný servis

6. Profesionálna inštalácia je vysoko odporúčané.Sme nie je zodpovedná za žiadne poškodenie vášho mobilného telefónu/mobilného telefónu, ktoré môže spôsobiť počas neprofesionálne zmena náhradných dielov.

Package: 1pcs Telefón lcd displej a dotyková obrazovka digitalizátorom. montáž

Oneplus 5 lcd s rámom obrázkov: Oneplus 5 lcd bez rámu obrázky:

Oneplus 5 lcd s rámom obrázky:

Štítky: displej lcd oneplus 3, iphonee 8 plus, oneplus 9 lcd, prípad, posuňte, motorola z1, pôvodné oneplus 5 displej, 5re plus, lcd oneplus 3, oneplus 3 lcd digitálny, prípade lenivosť.


( 1 Hodnotenie )

Počet