TPLE Všetky Diamantové Hodinky Kolo Luxusné Muži Hodinky Hip Hop Muži Móda Dátum Quartz Ľadový Sa Bling Hodinky

€17.37


SPOKOJNOSŤ ZÁKAZNÍKA

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Popis produktu

Luxusné jednoduchý dizajn, klasické, elegantné ,vhodné na každú príležitosť ako denné nosenie domova a kancelárie •Plne Ľadovú s Lesklým Kryštál Diamantu vzhľad Kamienkami, Jednoduché čítanie Rímskych Čísel na dial je plný Kamienkami a má elegantný Royal hodinu, minútu a sekundu ruky. •Vodotesný Pre Každodenné Použitie: Vode odolný, NIE je vhodný pre potápanie, plávanie, šnorchlovanie, vodné-s tým súvisiace práce. •Bling dekorácie Štýl :to je šumivé pod svetlom ,plný Drahokamu rose hodinky je veľmi krásne na vašej strane .Módne Oblečenie dámske hodinky ,To je najlepší darček na Narodeniny, Vianočné, valentínske, Svadobné, na Nový Rok. •Pohyb: Japonský quartz.Spona: motýľ spona. Zrkadlový povrch: vysoká pevnosť tvrdeného skla. Watchcase priemer :4.3 cm Sledovať dĺžka: 2.4 cm. Tabuľka šírka pásma: 2cm. Dial hrúbka:1.1 cm. Dial veľkosť: 3 cm

Návrat Politiky

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme !

Štítky: základné luxusné šperky, diamond výšivky hodinky, ľad sa, reťaz ľad, hip hop človek pozerať, sledujte muž ľadový, harga ice watch, bling hodinky pre ženy, white ice watch, novinka luxusné šperky.


( 1 Hodnotenie )

Počet