29er AM340g/385g 35mm, Šírka 21 mm Hĺbky Kýlu Posilnenie Asymetrie Karbónový MTB Horský Bicykel Bezdušové Rim Doživotná Záruka

€164.93


Rim Špecifikácie

Veľkosť

29er

Použitie

XC

Bezdušové

Pripravený

Druh

Hookless

Hĺbka

21 mm

Vnútorná/Vonkajšia Šírka

29mm/35mm

ERD

597mm

Hmotnostný Limit

110 kg/130kg

Hmotnosť

340g/385g

Hovoril Otvor Uhol

±7°

Offset

2 mm

Hovoril Napätie

≤145kgf

Pneumatiky

2.2" ~ 2.7"

Tlaku V Pneumatikách

20-40psi

ČO JE KÝLU RÁMY

Pridali sme slučke, hrbole, po okraji v blízkosti špice, a tento nápad bol inšpirovaný kýl lode. S kýlom výstuže, bočnej pevnosti našich kolesa rim sa zvýšil o 35% a odolnosť proti nárazu je zlepšenie o 30%.

NOVÉ BEZDUŠOVÉ

Používame svahu opraviť pneumatiku, ktorá je rozdiel medzi našou dizajn a tradičný dizajn. Aké sú výhody tohto návrhu: 1.Plný Úväzok Pevné :, Keď pneumatika spadá do vnútra rampa, bude v napätom stave po celú dobu a nebude pohybovať pri odbočovaní. Môže to zabrániť úniku vzduchu a znížiť straty rýchlosti. Tradičným spôsobom sa na opravu pneumatiky s malým šéf. Pneumatika bude tesný, len keď je blokovaný šéf. Preto, keď zadáte krivky, pneumatiky môže pošmyknúť a ešte horšie, to môže unikať. 2.Vyššia Intenzita:vieme, že iba vtedy, keď uhlíkových vlákien zmení hladko, môže to dať plnú hrať na jeho výkon. Vyhýbame sa šéf dizajnu, pretože šéf bude vlákniny odbočíte ostro. Na naklonenej rovine dizajn robí z uhlíkových vlákien plynulý prechod, ktorý vám môže dať plný hrať na maximum performance z uhlíkových vlákien a zvýšenie adhézie medzi vrstvy uhlíkových vlákien.

PREČO JE RIM IBA 21 mm HĹBKA?

S cieľom dosiahnuť vyšší komfort, sme sa rozhodli, ultra-low 21 mm hĺbka. Vieme, že keď hĺbka rámu je väčšie, dopredu tuhosť rámu je väčšie a komfort je horšie. Všeobecne platí, že čím menšia je hĺbka horšia odolnosť voči nárazu. Dôvod, prečo sme sa odvážil vyberať 21 mm hĺbka je, že naše kýlu štruktúra zvyšuje dôraz na pozíciu špice venca a odolnosť proti nárazu výkon našich rim je lepšie namiesto poklesu.

FUNKCIE PAINTLESS:

1.Silnejší

Naše ráfiky vyjsť z formy ako hotový produkt.V porovnaní s tradičnými proces, nie je potrebné poľský, takže pôvodné epoxidové živice vrstva je ponechané na povrchu, a sila je silnejšia.

2.Scratch Resistance

Pretože pôvodná, tvrdé epoxidové živice vrstva je ponechané na povrchu, naše kolesá majú veľmi silnú odolnosť proti poškriabaniu.

3.Viac texturethe

Karbónová štruktúra je jasne viditeľné voľným okom

4.Ľahšie

Na PAINTLESS proces nemusí byť maľované, zatiaľ čo tradičný proces musí ísť cez mnoho krát maľby liečby, a prebytok farby zvýši hmotnosť.

5.Viac šetrné k životnému prostrediu

Paintless, že neplatia žiadne post-produkcie, ako je maľovanie, vody, brúsenie, atď. Tak je to aj šetrnejšie k životnému prostrediu ako tradične vyrobené ráfiky. Č odpadových vôd emisie počas celého procesu.

Odtlačkový:

Customzied 3D tlač Epoxidové živice otlačkom,môžete prispôsobiť písmená alebo jednoduché vzory. Jeden kus je tiež ochotní prispôsobiť(musíte komunikovať s personálom prvý)

Materiál:

Využíva zmes Toray T700 a T800 uhlíkových vlákien

BALENIE STAROSTLIVOSŤ

Všetky výrobky majú podstúpiť tri kontroly pred odoslaním, a starostlivo zabaliť EPE pena laminované film manuálne, a nakoniec dal ich do bublina taška, aby sa zabránilo ich z pádu v tranzite.

Rim Záruka: ŽIVOTNOSŤ

Podmienky: 1. Ak akékoľvek výrobné vady sa vyskytne do 30 dní od dátumu nákupu, SVETLO-JAZDA je povinný nahradiť rim(s) a zaplatiť prepravné náklady. Ak akékoľvek výrobné vady sa vyskytnú po menej ako 31 dní , SVETLO-JAZDA je povinný nahradiť rim(s) a budete znášať náklady na prepravu. 2. Sme vám môže poslať ťažšie verzia na základe nášho uváženia. Ak sme už výroba ráfiky si kúpiť, budeme aktualizovať na najnovšiu ekvivalent model zadarmo. 3. Štandardnú záruku program je neprenosné a platné len do pôvodného kupujúceho. 4. Žiadny problém nájsť v záruku, výmenu produktu nebudú reklamované do 7 dní po prijatí náhradného produktu, inak, náhradný produkt sa považuje za vyriešený. Záručná doba je na základe pôvodného dátumu kúpy a nebude reset s náhradnými ráfiky. 5. Tento podmienky Záruky sa nevzťahuje na: a). Nesprávna montáž alebo údržbu b).Zneužitie výrobku,poškodenie alebo poruchy spôsobené nárazom, náhodné poškodenie, poškodením teplom

Nákladná Politika

Medzinárodná nákladná doprava je zložitý proces. Dúfame, že ste vedieť: 1. Import, daň nie je zahrnuté do ceny komodity alebo nákladné. Obráťte sa, prosím, zvyky svojej krajiny na stanovenie týchto ďalšie poplatky, ako ponuky / nákup. Tieto poplatky sa zvyčajne účtuje prepravná spoločnosť, ktorá dodáva tovar, alebo keď si vyzdvihnúť tovar, prosím, nepliesť im účtovať príplatok nákladnej dopravy. Okrem toho, sme nie je zodpovedná za akúkoľvek vlastnú daňovú / taríf / daň z pridanej hodnoty (DPH) 2. Vplyvom počasia súvisiace s oneskorením dodávky, sme nebude poskytovať prepravné vrátenie peňazí. 3. Doručenie do odľahlých oblastiach môže zvýšiť čas doručenia. 4. Nie sme zodpovední za tovar zabavené colnými úradníkmi alebo podobných organizácií. 5. V dôsledku neočakávaných cla alebo iných daní, objednávky nemôžu byť vrátené alebo vrátené. 6. Kótované nákladnej je odhadnutá na základe informácií, ktoré ste poskytli. Medzinárodnej prepravy kótované nezahŕňa clo, dane alebo iné netradičné colné konanie poplatky. Ostatné náklady na prepravu, príplatky alebo prirážky môžu tiež použiť. Konečné nákladná sa môžu líšiť v závislosti od destinácie a iných faktorov, ktoré sú špecifické objednávky. 7. Ak sa zobrazí, aby s zjavné poškodenia, prosím, odmietnuť dodať. Ak ste prijali doručenia ale nájsť akékoľvek prepravné škody, prosím, dajte nám vedieť, okamžite pomocou kontaktných informácií pripojený k vašej objednávke. 8. Prosím, majte všetky obalové materiály a dokumenty, aby v prípade možného doprava poškodenia. Ak vymažete obalové materiály alebo sa pokúsiť vrátiť tovar bez kontaktujte nás, bude to ohroziť naše možnosť podať sťažnosť a nemusí získať náhradu. 9. Vyššie uvedené pravidlá platia aj pre náhradné výrobky.

Štítky: elitewheels logopéd, Karbónová, bezdušové, požičovňa časti veľké, bicycl, mesto, horský bicykel, cubrebotas ciclismo, dropbox životnosť, široký uhlíka ráfiky, bicykel mtb.


( 2 Hodnotenie )

Počet