ASXMOV Hliníkové tlmiče na aute prísavky mount pre Ronin S Gimbal pre dslr gimbal leteckých nerezové oceľové lano

€75.24


nbsp

nbsp

ASXMOV Hliníkové tlmiče na aute prísavky mountnbsp pre Ronin S Gimbal pre dslr gimbal leteckých nehrdzavejúcej ocele ropenbsp

nbsp

nbsp

nbsp

Poznámka: šok absorbor len,

nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp iné gimbal/kamera/ prísavný držiak /batérie nie sú súčasťou.nbsp

nbsp

Ak váš gimbal je Ronin S, budete potrebovať iný gimbal základ, ak chcete použiť tento tlmič. prosím, láskavo pozrite gimbal base, ak potrebujete. vďaka.

nbsp

nbsp

nbsp

Obrázok zobraziť

nbsp

Výstava Zobraziť nbsp nbsp nbsp

nbsp

O ASXMOV

Od svojho založenia v roku 2010, ASXMOV sa špecializujú na high-end film zariadenia na vývoj a výrobu, naše základné technické tím s plnou skúsenosti vo filmovom priemysle, a vopred CNC kódovanie technológie stroj dizajn, ASXMOV cieľom kvalitné filmové zariadenia.

nbsp

Máme vlastné známky ldquoASXMOVrdquo, ASXMOV rad produktov sú všetky kolo v Číne a široko sa nachádza v celosvetovom trhu. Hlavné produkty patria: multi-osé CNC riadenie pohybu kamery jazdca systém, prísavný držiak do auta, cablecam, gimbal, dslr plošinu pod. ASXMOV produktov je populárny medzi väčšina filmového priemyslu ľudí, televízna a filmová produkčná spoločnosť, pre kvalitné a profesionálne fotografovanie účinok.

nbsp

Kľúčové Myšlienky:

Creative je pôvodu, nekonečné prekonať. nbspnbspnbsp

nbsp

Jadro Tímu:

Vášeň, gravity, tvorivého ducha, väčšina sú vysoké vášeň pre filmový priemysel. Naše základné technické tím a predaj tímu sú celkom za scénou výroby a mnoho rokov skúseností v oblasti filmového priemyslu, ktoré môže ponúknuť profesionálne a rýchle technickú podporu a služby po predaji!

nbsp

Naša Kultúra:

Kľúčová hodnota: úprimnosť, pokorný

Riadenie nápad: zameranie vykonané profesionálne. Profesionálne vyrobené kvality, kvalita zarobí rešpekt.

Naše poslanie: nekonečný pre rozvoj, kreatívny dizajn a vývoj, zabezpečujú viac rozšírené, stabilnejší fotografické zariadenia pre všetky televíznej a filmovej produkcie. nbsp

nbsp

Platby:

Paypal/western union/TT alebo iné.

nbsp

Zásielky:

Package budú usporiadané DHL po zaplatení potvrdenie o vašej strane. Ako pre dolly jazdca systém, pls, aby sme 2 dni na prípravu testu a uistite sa, že funguje dobre, pred odoslaním. nbsp

Vezmite prosím na vedomie,že Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,Maklérske poplatky,clo a dane za importationnbspinto vašej krajine.nbspWe môže pomôcť nižšia daňová povinnosť, ak potrebujete.

nbsp

Spätná väzba :

nbsp

Naším cieľom je 100% spokojnosť zákazníka. Vaša Spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

nbsp

Vráti:

nbsp

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vrátil sú v pôvodnom podmienky,Ak sú položky, ktoré sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu,a neposkytneme kupujúci vrátenie peňazí.

nbsp

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.Pred vrátením položiek,prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, Prosím, sledovacie číslo.

nbsp

Štítky: statív, carbon fiber statív, stabil pre telefón, fotoaparát na statív, mercruiser nástroj, ronin s, g-shock hodinky, papier benzínu, dji ronin s, ronin.


( 0 Hodnotenie )

Počet