Vynikajúce COB led angel eyes auta halo krúžky Ultra svetlé Pre Opel Antara 2010 2011 2012 2013 Facelift Xenónových Svetlometov

€16.10


Vynikajúce COB led angel eyes auta halo krúžky Ultra svetlé Pre Opel Antara 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Facelift Xenónových Svetlometov Tento súbor obsahuje úplne nový, 2 dielna sada xenon Studená biela COB LED angel eye halo krúžky, že je dobré pre vlastné svetlometu retrofit.

teraz Geerge je hrdý na to, predstaviť najnovšie COB LED technológia má dva krát jas v porovnaní s konvenčnými SMD LED krúžky s viac jednotné osvetlenie vzhľad.

Konvenčné KLAS, to je holá led čip obaly na okruhu rada halo krúžky, je to jednoduché led čip na palube, je ľahké popáleniny , ľahko poškodiť. a neprispieva na odvod tepla a plný práce.

Geerge KLASU je nová technológia LED, obaly na svetlo LED engine, Každá jednotka balenia a smd na palube halo krúžky. Silné anti-seizmické schopnosti, Silné anti-aging schopnosť, odolnosť, môže to 10-krát viac zvýšiť osvetlenie oblasti, tak to sa zabránilo nepríjemné odlesky tým, že do maximálnej možnej miery.

Funkcie:

-Spolu 2 ks LED krúžky

-Vyrobené s vysokou kvalitou COB LED svetlá

-2x jasnejšie ako klasické SMD LED krúžky

-xenónové Studená biela farba

-Každý krúžok prichádza s samostatné napájanie, ktoré je viac stabilný

-Bez rušenia FM rádia.

Táto stránka ponúka jeden komplet xenon Studená biela COB LED Halo Krúžok Osvetlenie Auta pre nasledujúce: Vozidlo Aplikácie

Pre Opel Antara 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Facelift Xenónových Svetlometov

prosím, uistite sa, že vaše auto svetlomety, je rovnaký ako obrázky, ak nie rovnaké, nie je vhodné. Inštalácia Tipy:

1. Túto inštaláciu vyžadujú pečieme otvoriť predné svetlo lampy, aby mohol nainštalovať tento produkt.

2. Tento produkt vyžaduje lepidlo aplikácie, ako sú Neutrálne silikónové lepidlo (lepidlo nemôže loď do vzduchu, a tak nemôžeme ponúknuť), poskytujeme len obojstranné pásky (inštalácia pomoc, nemôže byť stanovená).

Odporúčame odbornú inštaláciu pre tento produkt. Obsah balenia: 2 ks COB LED Angel Eyes / Halo Krúžok 8 ks Dvojité Bočné Pásky 1 ks Detail inštalačná Príručka obrázok s (Inštalácie, ako v Príklady ccfl angel eyes) Vzorky obrázok : Podrobné Fotogaléria(Druh streľba, Vzorka, obrázok): svetelný efekt (Vzorka, obrázok):

Štítky: facelift nálepky, astra j opel, benz halo krúžky, drl trubice, cob led krúžkom, halo krúžok viedol nohy, dtm takmer, chevrolet captiva, h led reflektor, h8 xenon.


( 1 Hodnotenie )

Počet