Vojenské Topánky Mužov Taktické Topánky Vojenského Výcviku Nositeľné Desert Combat Topánky Nepremokavé Bezpečnosti Práce A Mužov Topánky Veľká Veľkosť 39-47

€15.82


O Dopravu

1.Tovar môže byť dodaný DHL, alebo iných Rýchlo Vyjadriť, ak je vaša objednávka viac ako 150 dolárov. 2.My vám ponúkame zadarmo www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava,sledovacie číslo je k Dispozícii.Môžete sledovať.

O Záruke

Sľubujeme, že sa môžete vrátiť túto položku z akýchkoľvek dôvodov po si ju kúpite, aj vy sa len nepáči sa mi to. Potom môžete získať plnú náhradu alebo výmenu. Ale sme láskavo pripomenúť si, že by ste mali platiť pre návrat expedičný poplatok.

O Spätnú Väzbu

Dôležité!!! Prosím voľne napíšte nám pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby, budeme riešenie problému okamžite. Vaša spokojnosť a pripomienky sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa vám páčia naše produkty a služby, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a všetkých 5 hviezd.Budeme radi, veľmi veľa.

Štítky: púštne topánky dámske, chelsea boots homme mužov, púšť vojenské, púštne topánky mužov, vojenské štýl topánky, béžová prada topánky, boot mužov, nike zoom, topánky, bežné mužov obuvi.


( 2 Hodnotenie )

Počet