WUTA763 Kožené Pero Hrniec Pohár Semi-finished Hexagon Držiak na Pero Kožené Súpravy Ploche Zdobia Papiernictvo Kontajner DIY Christma Darček

€25.94


WUTA Ručné Darček--pravej Kože Hexagon Držiak na Pero Semi-finished (Musieť urobiť sami) Popis: Názov: Ručne Hexagon Držiak na Pero Kožené Súpravy Materiál:Hermesvegetable vyčinená koža / Taliansko Dovezené Cowhide Kožené Typ: Semi-finished kožené súpravy, farba: 2 farby k dispozícii čierna, prírodná Veľkosť: ako obrázok ukazuje Funkcie: 1----Toto Kožené súprava obsahuje pre-cut nedokončené kožené časti,1mm kola otvor punč,ihly a nite .kožené kus sme boli odtlačok šitie bodov , budete potrebovať len punč diery podľa miesta,šitie, a to by mohlo byť povrch , prefekt ako darček pre vašich priateľov. 2----Leathercraft je hobby, ktoré spochybňuje svoju tvorivú a ručne pracovných zručností, s týmto kožené súpravy by ste mohli ľahko urobiť krásne Kožené Pero Hrniec Pohár. ---- Odolný Držiak Ceruzky: vyrobené z vysoko kvalitných rastlinných usní, ktoré slávnej značky používané, kožené hrubý asi 4 mm, odolného a šetrné k životnému prostrediu. Koža vyrobené v Taliansku,cez starobylé proces zeleniny koţe, s jedinečným plasticita a neobsahujú škodlivé látky pre ľudské bady, je len jeden kože, ktoré môžu byť kožné kontaktujte priamo. A len činením rastlinným činidlom kože môže byť viac a viac svetlé počas používania . Podľa autoritatívne test SGS,výrobky prešli NÁS FDA a EÚ na ochranu životného prostredia normy,a bez znečistenia bol nájdený vo všetkých 25 environmentálne indikátory testované. 3----Jednoduchý Dizajn:Štýlovo navrhnutý s bielym stitched upresňujú, atraktívny jednoduchý tvar hexagon 4----WT763 penholder je ideálny pre zdobenie kancelárii, doma, hoteli, škole alebo kdekoľvek potrebujete jednoduché úložné riešenie. To je jeden z dobrou voľbou pre priateľov a rodiny poslať ako darček, ale aj pre spoločnosť suveníry. Prečo si vybrať WUTA Pre-cut kožené súpravy? 1-----Pohodlie - kožené kúsky sú znížiť na 1:1 s pôvodnej šablóny, zníženie technické prah,ušetrí čas a materiálne straty. Dokonca aj nováčik bude môcť, aby uspokojivé produkt v krátkom čase. 2-----Sme štiepené kože vhodná hrúbka-Podľa hrúbky požiadavka každej časti, budeme štiepené najlepšie hrúbky. Všeobecne platí, že najlepšie hrúbky peňaženky je 1,6-2,0 mm,maximálna hrúbka kabelku je 1,6-2,0 mm, a najlepšie hrúbka karty je 1,0-1,2 mm. 3-----Vopred potlačou šitie bod - mohli by ste punč šitie otvory accoring vopred potlačou bod s kladivom,šitie s nite a ihly,taška by sa mohli úspešne dokončiť. jednoduché, aby sa milujúci darček pre vaše vážení priatelia. Vezmite prosím na vedomie, pred nákupom: a. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. b. Vezmite prosím na vedomie, že tam možno trochu odchýlka, pretože pre-cut koža sa stane už po skived s stroj.

c. Vezmite prosím na vedomie, že tam sú niektoré prírodné vady na rastlinných usní, ako komára kousnuti, farba chromatické aberácií,prírodné vrások,prosím, na vedomie, že pred nákupom.

Balenie Obsahuje: 15 kus pre-cut kožené ks 3 ks strane šijacie ihly 2 metre ručné šitie nite 1 ks 1 mm kola otvor punč

Vezmite prosím na Vedomie: kladivo musí zakúpiť dodatočnú.

Je to semi-finished product, dostanete položky tak, ako na obrázku nižšie, a farbu podľa vášho výberu.

Štítky: hexagon dreva, kožené wuta, diy kože, hrniec varí čaj, stôl organizátor pu, silikónové hexagon kontajner, plavidlá, kožený tool, kontajner ceruzka, wuta kožené nástroj strane, behúňa šijacia súprava.


( 0 Hodnotenie )

Počet