ANNIEBRITNEY 3 Ks Slim Fit Ružový Satén Mužov Obleku Vlastné Nevesty Svadobné Mužov Vyhovovali Satin Ples Svadobné Mužov High-End Farby Nastavené

€59.05


Vitajte na ANNIEBRITNEY

Prosím kliknite na tlačidlo "sledovať" na domovskej stránke. Budete mať zvýhodnené ceny pre niektoré výrobky, ak ste nasledovateľ.

Obleky Zobraziť

Dodali sme vysokej kvality muži obleky pre mnoho rokov. ANNIEBRITNEY je našou značkou. Naše vlastné výstavné vám môže priniesť kvalitné prispôsobené služby.

Produkty

Ponúkame farbu a veľkosť prispôsobenie služby. Ak máte akékoľvek požiadavky, prosím, kontaktujte nás.

Tabuľka Veľkostí

Poznámka: štandardná veľkosť grafu len znamená čistý oblek veľkosti merania. Tam bude chyba 1-2 cm.

Ako Merať

Ak potrebujete vlastnú veľkosť, prosím, pošlite tieto body merania nám : Odpoveď: Výška B: Hmotnosť 1. Ramenné 2. Rukáv dĺžka 3. Hrudník 4. Brucho 5. Nohavice pás 6. Boky 7. Bunda Dĺžka 8. Nohavice Dĺžka 9. Stehna 10.Ďalšie Požiadavky

Dodanie

O čase doručenia -www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava: 15-60 Dni. -Čína Príspevok Vzduchu a ePacket: 20-60 Dní.(Brazília potrebujú 30-90 dní) -DHL: 7-20 Dní. Upozornenie: z Dôvodu customes a počasie, možno niekedy to bude meškanie nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, počkajte, prosím, niektoré viac času trpezlivo. Dane a poplatky -Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

Spätná väzba

Ak sa dostanete a ako naše položky,pozitívne hodnotiť je veľmi cenený a vďaka za vašu podporu.Ak nechcete spokojnosť ,prosím, kontaktujte nás, nepridávať zlé spätnú väzbu.to nie je najlepší spôsob, ako Problém-riešenie. Budeme odpovedať na vaše otázky v priebehu 24 hodín. Ďakujeme!

Štítky: sr2ez, muži tmavomodrý oblek, tuxedo, muži plávať hore, formálne vesta, muž ružový oblek, muži ružový oblek, finb_gn_display_catalog, ružová tuxedo, muži obleky nstopos.


( 0 Hodnotenie )

Počet