PCB Dosky Magnetické Zariadenie 360-Stupňový Zváranie Pomocné Svorky Otáčanie Plošiny Štítok Jig Pre Telefón PCB Spájkovanie Opravy

€7.28


1. Na prízemí je kompletne inovovaný nerezovej ocele pre viac ako desať rokov, bez hrdze. 2. Pevná stĺpec je všetko dvakrát farba elektrochemické liečby. 3. Červená a modrá pevnej stĺpec je nasávaný, tak je lepšie použiť červené a modré stĺpce pre kombináciu pri stanovení malé dosky. 4. Po elektrifikovaných stĺpec je zateplený, to môže byť upravený alebo udržiavané online PCB, ale to by nemalo obráťte sa na spájkovanie alebo line, rovnako ako je to možné. 5. Pod stĺpec podľa vysoká teplotná nálepka, môže byť odolné voči teplote a škody, aj hrať úlohu izolácie, odporúča sa nesmie trhať. 6. Pozornosť by sa mala venovať, aby sa zabránilo priamy úder stĺpca, podľa teplovzdušné pištole, a NdFeB magnetmi pri vysokej teplote je ľahko nepodarí.

Štítky: pcb skúšobné zariadenie, spinning dosky, pcb svorka, mig zváranie svorka, rotácie fáze motorové, bga jig, zariadenie na zváranie častí, upevnite držiak pcb, pcb klip svorka, držiteľa pcb.


( 1 Hodnotenie )

Počet