Periodická Tabuľka Prvkov Wall Art Chemické Symboly Nástenné Hodiny Vzdelávacie Elementárne Zobrazenie Triede Hodiny Učiteľ je Dar

€15.22


Chemické Prvky Nástenné Hodiny Oslňujúci a štýlové, táto Dekoratívne Nástenné Hodiny by určite chytiť svojho hosťa pozornosť v žiadnom okamihu. Tento kúsok by určite dať svojej izby úplne novú definíciu.

FUNKCIE:

Opatrenia, 30 x 30 cm / 12inch Vyrobené z Akrylového Plastu Vyžaduje sa jedna AA batéria (nie je súčasťou)

Frameless Jednoduchý Dizajn

Žiadny Rám v font strane. Lesk-dokončiť tvár a vystavené ručičky.

Skutočné Detaily s HD Tlač

Kovový Rám s akrylového skla

Robustný kovový rám, HD plexiskla a plastových zadný kryt je náš hodiny veľkú kvalitu výrobku.

Multifunkčné Domova

Si môžete zavesiť na tento prekrásny kus na vašom obývacej izbe a perfektné prevedenie to by bolo centrum príťažlivosti. Robustné, aby sa tento nástenné hodiny zabezpečuje dlhodobý pobyt. Tento úžasný kus je tiež skvelý darček pre vašich blízkych.

Vitajte Vlastné Príkazy

PÁČI NÁPAD, ALE NEPÁČI DIZAJN? POĎME UROBIŤ NOVÝ SPOLOČNE! – Len dajte nám vedieť, čo by ste chceli vidieť na vaše osobitné hodiny a my vám pripravíme nový design pre vás. Náš návrh tím bude náčrt hodiny vo väčšine prípadov do 24 hodín. Budete môcť skontrolovať to, komentovať a požiadať o revíziu (ak je potrebná), kým si nie ste úplne spokojní s dizajnom.

Štítky: radi stolný hodinky, veľa drevené nástenné hodiny, slovo hodín ľudí, posteľ skladací stôl, moderné nástenné hodiny, veľké nástenné hodiny stanice, hodiny islam, hodiny na stenu, metallica tričko, nástenné hodinky.


( 5 Hodnotenie )

Počet