Príslušenstvo hodinky Pracky Vhodné pre Panerai Všetky Série Motýľ Pracky Skladacia Spona Bezpečnosti High-end Sledovať Pracky 20 22 MM

€12.73


V čiernom, len kryt je čierny

Tu je základné vedomosti o popruh prackou

Pracka je zariadenie na pohyblivý pás v strede sledovať kapelu, ktorá je väčšinou vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a titánu kovu.

Pracka je zložený z pracky povrchu a základný rám, a jedného konca pracky povrchu a spodným rámom sú, resp spojené s hodinky kapela. Spodný rám je zložený z rámčeka dno, dlhé rameno a krátke rameno. Jeden koniec dlhého ramena a krátke rameno sú rotačno spojená s rámom dnu, druhý koniec dlhého ramena je spojený s hodinky remienok, a na druhom konci krátke rameno je spojený s prackou povrchu.

V súčasnosti populárne tabuľka pracky na trhu sú najmä nasledovné: skladacia spona, ihly, pracky, pracky pásu, skryté pracka, skladanie bezpečnostné pracky, háčik pracka, motýľ pracky.

Štítky: panerai spona pin, panerai popruh, haiqin hodinky, bang hodinky, guangin hodinky, hublot gumy popruh, ap spona, pam, fngeen hodinky, panerai skrutku spona.


( 0 Hodnotenie )

Počet