IMAGIC Feathery Obočie Nastavenie Gél Nepremokavé Mydlo Obočie make-up Kit Trvalé Obočie Gél Ženy Obočie Odtieň Pomade Kozmetika

€3.84


Informácie o Produkte Objem: 7ml,E 0.24 FI.Oz. Obsah balenia: 1x profesionálny obočia, tónované mascara Profesionálne Kozmetické Silne pigmentované obočie mascara;4 Farby k Dispozícii Č zhlukovanie, alebo odlupovanie S niekoľko rýchlych ťahov a obočie sú stanovené, skrotený, a tónované. Ideálne pre rýchle na cestách a obočie;Pridáva prirodzene vyzerajúci odtieň Je to jedno. POZNÁMKA: farba vyzerá trochu inak, keď sa gél je mokré alebo suché, a to aj má mierne farba rozdiel, keď sú zobrazené na rôznych moinitors.To nie je nevyhnutné.Prosím pochopiť. Obsah balenia:1x obočie mascacra. Make-up Tónované Obočie Mascara - Nepremokavé,Dlhotrvajúci pre prirodzene vyzerajúci nosenie Zloženie: Isododecane,Cyclopentasilloxane,Isononylisononanoate,C30-45 Alkyl Methicone,Trimethylsiloxysillicate,Carnauba Vosk,Quaternium-18 [+/-(Môže obsahovať):Titaničitého, Ci 77891,Oxidy Železa CI 77492,CI 77499]Heciorite,Dimethiconol,včelí vosk,Tokoferyl Acetát,Propylparaben. Použitie: Jemne štetcom tónované obočie mascara mierne nahor v smere rastu vlasov cez čisté a obočie do tvaru, definovať a nastaviť ich na miesto. Poznámky: 1. Prosím, nedávajte na priamom slnečnom svetle alebo teplota je príliš vysoká alebo príliš nízka. 2. Uchovávajte mimo dosahu detí. 3. Kozmetické použitie procesu, ako sú abnormálne situácie, prosím, pozastavuje. 4.Vzhľadom k svetelný efekt a počítač farba, skutočných farieb sa môže mierne líšiť od obrázka .

Štítky: anastasia obočie, obrys make-up súpravy, obočie, rúž mac, obočie gél mascara, obočie mydlo, gél na obočie, image foto, obočie mydlo, obočie fix gél.


( 0 Hodnotenie )

Počet