320 mm 330 mm Univerzálny vidlica Motocykel, Skúter Tlmiče Zadných kolies Pre Honda, Yamaha, Suzuki Kawasaki, BMW KTM ATV

€67.63


Popis:

320 mm 330 mm očí

Oko Priemer: (2) 10 mm

Jar hrúbka: 12 mm

Jar Šírka: 72 mm

Package zahrnuté:

1 Ks x Motocykel Tlmič、

Zásielky a Colných otázkach

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku. Pošleme položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Vezmite prosím na vedomie, že cena nie je vrátane cla a DPH/GST.

Pre mnohých krajinách, možno, že kupujúci bude musieť zaplatiť colné daň.

Prosím, nenechajte sa zmiasť rozdiel medzi náklady na dopravu a colné daň, a nie nechať negatívnu spätnú väzbu z dôvodu colné daň. Vďaka za vaše porozumenie a podporu.

Záruka A Záručné

Ponúkame na 1 mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a postive spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, obráťte sa na nás prvý, pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: skúter šok, zadné tlmiče motocykla, electr šok, suzuki vitara, motocykle predných kolies, MBM, argyl vesta, kvapkadla sedlovka, zadné tlmenie, quad yamaha.


( 0 Hodnotenie )

Počet