Elektrické Prsia Čerpadla Dvojité Tichý Nositeľné Automatické Milker handsfree Prenosné Mlieko Extractor USB Chargable

€31.42


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

OOTDTY Funkcie:

NOSITEĽNÉ a HANDS-FREE - Prsia Čerpadla môžu byť nosené vo vnútri štandardné dojčiace podprsenku, tak môžete čerpadla úplne hands-free kdekoľvek. Tento elektrický prsia čerpadla, aby bolo možné čerpadlo doma, v práci alebo na cestách. Prsia čerpadla taška zahrnuté aby sa to viac prenosný a pre vás jednoduchšie vykonávať, keď ste v práci alebo na cestách.

SUPER TICHÝ a USB NABÍJATEĽNÉ - S pevného materiálu, hluk motora je kontrolovaný podľa 50dB. To je trochu vysoká, a vieme, že vaše dieťa potrebuje nepretržitú, dobrý nočný spánok. S týmto nabíjateľná prsia čerpadlo, môžete nabíjať ho ľahko pomocou power banku, počítač alebo iné zariadenie, kdekoľvek chcete.

ĽAHKO SA ČISTÍ a MONTÁŽ - Žiadne káble, žiadne šatník zmeny, č rúry je ľahko čistiteľný a potrebujete len tri kroky montáž. Tento návrh tiež mlieko chráni pred infekciou a udržuje ju sviežu. Zdravie a bezpečnosť sú zaručené.

BEZPEČNÝ MATERIÁL - Všetky prsia diely čerpadla sú vyrobené z potravinársky silikón amd PP ( BPA FREE) a bez škodlivých látok.Žiadne starosti s potenciálnym chemikálie leeching do mama materského mlieka.Môžete si tak byť istí, že materské mlieko bude 100% bezpečný pre vaše dieťa ku konzumácii.

Elektrické Prsia Čerpadlo Nastaviť len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácia:

Kapacita: 250 ml

Menovitý Prúd: 1000mA

Napájanie: 220V

Frekvencia: 50 hz

Materiál: PP + Silikónové

Veľkosť: app.15.1x8cm/5.94x3.15in

Farba: Šedá

Napájanie: USB Nabíjanie

Množstvo: 1 Sada

Poznámka:

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Obsah Balenia:

1 Nastavte x Elektrické Prsia Čerpadla

Štítky: extraktor mlieko, vákuové prsia čerpadlo elektrické, čerpadlá prsia, prsia čerpadla electr, prsia čerpadla, zberateľ mlieko, posilňovacie čerpadlo voda, prsia ručné čerpadlo, elektrické milker, dvojité elektrické prsia čerpadla.


( 4 Hodnotenie )

Počet