2 ks Čistenie Lepidlo Gél Sticky Auto Vyčistiť Prach Automobilový Klávesnice Prachu Čistiaci Gél Blato Auto Vzduchu Podmienené Prieduch Prachu Čistenie

€4.84


spotrebiče pre domácnosť, auto, interiér, detské hračky, počítačové klávesnice a ostatné výrobky rohu prachu. -100% zbrusu nový a vysoko kvalitné -Materiál:Mäkká guma materiál. -Zachytáva prach a nečistoty z počítačové klávesnice mobilné telefóny a tlačiarne. -Nezanecháva rezíduá,udržuje vaše ruky čisté, má preukázateľne dezinfekčné opatrenia. -Zachytáva nečistoty a zabíja viac ako 80% baktérií. -Stlačením čistiaca zlúčenina, na povrchy, ktoré by ste chceli čisté. -Prach a nečistoty v medzery budú absorbované zlúčeniny. -Šetrné k životnému prostrediu,95% biologicky odbúrateľný. -Možno použiť pre mnoho krát, kým čistiaca zlúčenina premení do tmavej farby. -Musí byť pre používate verejné počítače v čistý a bezpečný spôsob, ideálny pre všetky zariadenia a povrchy. Produkt účinnosti: Revolučný čistiaci produkty, inovatívne multi-purpose mäkkú, čistú funkcia je porovnateľné s tradičnými čistiace produkty: semi flowable materiálu, ľahko sa do nerovných povrchoch alebo v úzkych rozdiel je ťažké dosiahnuť, silnú priľnavosť, vlasy nečistôt, nečistôt, prachu, a vľavo slabé vôňa: jeden membránový systém, komplexný balík prach, baktérie, účinné čistenie a zabiť bežné baktérie a vytvoriť zdravý život, môžu byť znovu použité bez čistenia, pohodlné hodnota: environmental protection formula môže byť prirodzene rozkladajú, bezpečnosť a bez znečistenia. Spôsob použitia: pri použití očistite mäkkou na povrchu výrobku, zvlnených alebo stlačením, a potom vytiahol na lepkavú špinu, úzke medzery môže byť tiež umiestnený na hore, stop 1-2 minútach nahor.

Štítky: 220V, zbraň paintbal, chemické čistenie stroj, klávesnica mechan, čistý gél klávesnice, nardi torino volant, starostlivosť o vozidlo pre, čistá guma, auto desikant, guľka zbraň mäkké.


( 0 Hodnotenie )

Počet