95pcs Led Pásy Spojenie 5050 4 Piny RGB LED Pásy Svetla jumper Drôt Pripojenie Terminálu Spájať T/L-Shaped Led Konektor Auta

€8.28


Názov produktu: LED pásy konektor auta

Funkcie:

*1. Drôt je vyrobená z pocínovaného medeného a PVC izoláciou kryt, ktorý je mäkký, ohybný. Môžete ohnúť vodičov na všetky stupne chcete. PVC plastový kryt je odolný a dobre sa nosí.

*2. Jednoduché, náradia, inštalačného a vyhnúť sa spájkovanie, 5050 4pin RGB LED Pásy Konektor Auta, plug and play;

*3. Spojenie medzi lampa pásy a pásy, spojenie medzi pás a kontrolór, spojenie medzi pás a splitter.

*4. Tieto LED pásky, konektory vydržať aktuálny až 4 a vstupného napätia od 0-24 V, tepelnú odolnosť úrovni od 20°C do 100°C.

*5. L-tvaru led pásy konektor sa používa, ak potrebujete jar vaše svetlo pásy okolo ostrý 90-stupeň rohu. V tvare T-LED pás je konektor pre 3-pásmový rýchle splitter spojenie.

*6. 4 Pin samec konektor je široko používaný ako konektor medzi LED pásy a diaľkové ovládanie.

*7. 4 Pin konektor samica s holým drôtom terminál pripojte niekoľko ľahkých segmentov rez-na-veľkosť pás svetla spolu a diaľkové ovládače.

Popis:

*1. Materiál: pocínované medené+PVC

*2. Kapacita: 0-4 A, 0-24 V

Balenie Zoznam:

LED pásy jumper konektory *8

Tvare T-4 Pinové konektory *2

L-shaped konektory *12

gapless LED pásy konektory *10

2-pásmový RGBW splitter kábel *1

4-pin konektory samica s holým drôtom terminál *2

4-pin samec samec konektory *20

LED pás svetla klipy *20

skrutka *20

- Návrat : Ak tam nejaké problémy s kvalitou ,prosím ponuku podrobné informácie nám do 7 dní po prijatí zásielky,potvrdíme problém a potom ponúknuť uspokojenie soultion na vás.Všetci sa vráti položka musí byť v pôvodnom balení, a prosím ponúkajú sledovacie číslo.

- Spätná väzba : Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité! Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vážime si 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, je To dobré pre naše dlhodobá záležitosť. Budeme tiež odoslať rovnaké spätnú väzbu na vás.

Štítky: v radovej, led pás kábel 4pin konektor, slepý kábel, späť otvorené, blúzky, elektrický konektor pripojenie, konektor drôt, led pásy, earphon, odtieň led stripe, konektor dupont.


( 1 Hodnotenie )

Počet