Drevené Nástenné Police Závesné Geometrické Vintage Štýl, Plávajúce Kovové Nástenné Police Pre Obývacej Izby, Spálne Dekorácie

€16.76


Rustikálne Drevené Nástenné Police Závesné Geometrické Vintage Štýl, Plávajúce Kovové Nástenné Police Pre Obývacej Izby, Spálne Dekorácie

Funkcie:

1. Jednoduchá montáž: Všetky montážne príslušenstvo sú už poskytované nami a prichádza s malý nástroj, ktorý môžete pripojiť tento poličke v niekoľko minút.

2. Robustný: Používanie železa a dreva ako hlavný materiál pre shelve je zabezpečiť celý shelve bude dostatočne robustný pre použitie.

3. Veľký Úložný Priestor: 3 tier police zabezpečiť, môžete uložiť ďalšie položky v a najväčší rada vytvára maximálne 50*19 priestor pre vás.

4. Úspora priestoru: Vzhľadom na stenu dizajn, to môže ušetriť priestor na podlahe a pohodlný pre vás a von položky.

5. Široké uplatnenie: moderný a jednoduchý dizajn robí je to aj vhodný pre použitie v kitch, obývacej izby, spálne a kancelárie.

Špecifikácia:

Položka Rozmer: 50 x 50 x 19 cm

Farba: Čierna a Hnedá

Materiál: Železo a drevo

Položka Hmotnosť: 1,6 KG

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Prosím, použite čistú a vlhkú handričku na čistite výrobok. Avoide pomocou dráždivé chemikálie.

Balenie zoznam

Obsah Balenia:

1 x Rustikálne Drevené Police na Stenu

Štítky: obývacia izba zdobiť, ladge drevené police, drevená polica, retro polica dekor, dekor, jednu stenu, police dekoratívne, combi vintage dekor, home decor, kovové shelv, mat retro dekorácie.


( 0 Hodnotenie )

Počet