Horský Bicykel Kvapkadla Sedlovka Hydraulické Zdvíhacie Cestných Bicyklov 27.2 /31.6 mm Ručné Diaľkové Ovládanie sedlovej Trubky Príspevok

€13.46


Funkcia: *1.Lepšie Pohodlie pri Jazde: sedáku uhol je možné meniť podľa vlastných požiadaviek pre lepšie pohodlie pri jazde. *2.One-piece Kovanie: tovar je vyrobené z vysokopevnostnej 6061-T6 hliníkové zliatiny shell, ktorý je doplnený jeden kovanie procesu. To má nielen nový vzhľad. *3.Tesniaci Krúžok Dizajn: Tento produkt prijíma tesniaci krúžok dizajn účinne chrániť vnútri sedlovej trubky, tak, že tesniaci krúžok môže byť bližšie vybavené sedlovej trubky, aby sa zabránilo dážď, cementu, piesku a prachu, z vstupujú, a tiež chrániť olej vnútra z úniku a udržať mazanie. *4.Vhodné Modely: položka je vhodná pre cestné bicykle, horské bicykle, DH, FR, AM, XC. Špecifikácia: Farba: Čierna(Ako Obrázky znázorňujú) Materiál:Hliníková zliatina Rozmer: (Cca.) Voliteľné priemer : 27.2/31.6 mm Dĺžka: 440mm Line dĺžka : 1,5 m zoznam Balíkov: 1*Drôt-riadený zdvíhacie sedlovej trubky Poznámka: 1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť. 2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: 31.6 uhlíka sedlovka, olej gulf, komatsu vodné čerpadlo, ks kindshock kvapkadla sedlovka, bender hydraulické, fitel, kvapkadla páky, kvapkadla sedlovka, zadné tlmenie, bicykel prop stojan.


( 2 Hodnotenie )

Počet