50set Bambusu Príbor Nastaviť Cestovný Príbor Nastaviť Eco Friendly Príbory Nastaviť Nôž, Vidlička, Lyžica Slamy Drevené Príbory Nastaviť Camping Príbory

€148.86


Zero Waste 5pc Bambusu Príbory Nastavenie Eco Friendly Príbory Nastaviť Nôž, Vidlička, Lyžica,Slamy a Čistenie Kefkou Príbor Nastaviť Camping Travaling Picinic Pack

Balík obsahuje:

1pc x Lyžica 20*3.8 cm

1pc x Vidlica 20*2.6 cm

1pc x Nôž 19*2 cm

1pc x Slamy 20 cm

1Pair x Prútika 20 cm

1pc x Čistiaca kefa 20 cm

1pc x Puzdro pre 1224 22*18 cm

1pc x Puzdro pre 1253 26*11*6typ

(Poznámka: Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie, a nepatrné farebné rozdiely spôsobené svetlo a displeja.)

ANTI-BAKTERIÁLNE – na Rozdiel od plastových a strieborný riad, riad, bambus má prirodzené antibakteriálne a protiplesňové vlastnosti, ktoré udržuje tento opakovane príbory travel set bezpečný a voľný od škodlivých vonkajších baktérie, udržať si zdravý.

NON-JEDOVATÉ – S drevenými jesť riadu, môžete minimalizovať príjem škodlivých látok, ako BPA, bežne vyskytujú vo všetkých predmetov z plastu a plastových nano-častíc.

ECO-FRIENDLY – S bambusom prenosné nádoby, sú nielen udržanie si zdravého, ale pomáha aj pri znižovaní plastového odpadu a robiť tento svet ekologickejšej miesto.

ĽAHKÝ, ŠIKOVNÝ A PRENOSNÉ – To opakovane príbor nastaviť je ideálny produkt pre vás, ak budete cestovať a jesť vonku veľa. Bez ohľadu na to, kam ísť, budete mať vždy bambusu cutulery pre vás pripravený.

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

Pre veľkoobchod,poskytneme zľavu.

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: bambusové príbor nastaviť, plastové cestovný príbor nastaviť, príbor z nehrdzavejúcej ocele, vlastný príbor, nerezový riad, pes spoločné zábal, bambusové parný kôš, kuchynský nôž set, zariadenie tabuľka, taj.


( 0 Hodnotenie )

Počet