Bez ventilátorov Mini PC Intel Celeron 1007U 1037U Procesory 6*LAN Porty Intel NIC RJ-45 Consel Firewall Smerovača spustiť Pfsense RouterOS

€114.96


Sme OEM a ODM Naša spoločnosť podporu OEM a ODM spolupráce pre väčšinu produktov, sme schopní vyrábať špecifický dizajn ako colné myšlienky, ako napríklad:

1. Prispôsobený prípade rozmer, farby, farby LOGA. 2. Prispôsobený IN/OUT port, LAN, HDMI,USB,VGA,COM,SPDIF,WIFI,Bluetooth,LPT, 4G modul, FireWire, atď.

3. Prispôsobený základná doska ,procesor, pamäť, mSATA, 2.5 palcový SATA 4. Príslušenstvo :Napájací adaptér, VESA mount, SATA Napájania & dátový kábel, mini chladiaci ventilátor, wireless mouse & keyboard, HDMI kábel, atď. Tipy pre Kupujúceho : 1. Ak je vaša adresa vzdialenej oblasti , mali by ste pridať extra poplatky za doručenie, alebo si môžete zmeniť ďalšie doručenie. 2. Tento predaj cena nezahŕňa určenia colnej daní a DPH.

Popis produktu Procesor Intel Celeron J1800 ( 2 core 2 vlákna, 2.41 GHz až 2.58 GHz, TDP:10W) Intel Celeron J1900 ( 4 core 4 vlákna, 2.00 GHz až 2.42 GHz, TDP:10W) Ethernet port 4x Intel 82583V Gigabit Ethernet Controller Systém Podpory Úradný Windows 10/8 /7 pfsense Linux ubuntu Ubuntu Openelec atď Podpora pre Jazyk anglický, ruský, španielsky, portugalský, francúzsky, nemecký, taliansky, turecký, Grécky atď Rozmer 150×123×33 mm odvod Tepla bez ventilátora N. Hmotnosť 0.6 KG RAM & SSD, 2 GB RAM 30GB RAM,4GB RAM 30GB RAM, 4GB RAM, 60GB RAM Display port, 1 x VGA, USB port, 2x USB 2.0, Ethernet port, 4x LAN 100/1000Mbps Adaptívne Audio port Štandardný 3,5 Audio vstup a výstup, Adaptér Vstup/Výstup DC 100-240V AC, DC 12V/5A zoznam Balíkov 1x Mini PC 1x Napájací Adaptér 1x Manuál

FAQ

1.Taký malý počítač,ako je jeho rýchlosť?

Náš mini PC pomocou novej generácie architektúry Intel CPU,sekundy kancelárskeho softvéru,návrh softvéru,netto surfovanie,audio a video zábavu,hladký malých a stredných počítačových hier.

2.Otázka: Čo je bez ventilátora počítač?Nepoužíva napriek tomu,všetky funkcie a výhody?

Odpoveď:vo Všeobecnosti nie je ventilátor vo vnútri, ak sa počítač rozšíriť ohrieva spôsobené CPU a iné náhradné pracovné časti;bez ventilátorov počítač prijíma najvyššej kvality, ale nižšiu spotrebu energie, náhradné diely vymeňte ventilátor.Spôsobujú len málo tepla, uistite sa, že počítač je v dobrom stave.

Rozdiely medzi ventilátor a bez ventilátora počítače:

Hluk: ventilátor počítač robí mnoho hluku v pracovnom,aj keď je to vysoká kvalita, ale bez ventilátora počítač robí nula hluku.

Prach: ventilátor počítača hromadí veľa prachu na dlhší čas používať,a prachu môže doske okruh skratovať;bez ventilátora počítač nemá nikdy také problémy.

3.Otázka: môžem pridať HDD rozšíriť počítač, aj keď je mSATA SSD vnútri?

Odpoveď:mSATA SSD podporované je v tomto počítači,pracuje rýchlo a menšej veľkosti.väčšina ľudí dať operačný systém na SSD.Ak potrebujete väčšiu kapacitu,môžeme dať SATA a napájací kábel,skrutky v počítači,a môžete opraviť HDD v zadnej časti puzdra,tam sú 4 otvory pre HDD pevný.(niektoré modely môžu nepodporujú)

4.Q:Má tento počítač podporovať väčšiu veľkosť TV alebo projektorom? Aký je účinok väčší displej?

Odpoveď:Tento počítač s HDMI a VGA porty,podporuje akúkoľvek veľkosť a rozlíšenie TV alebo projektor,funguje to perfektne s 1080P full HD.V našej reklamnej izba,jedna nás značka Samsung 55-palcový Televízor,druhý je EPSONTW8000 projektor,displej je 150 palce,video je celkom ideálne.

5.Otázka:Aký je jeho výkon? Môžem hrať hry na tomto počítači? Pretože je tak malé, a žiadny fanúšik.

Odpoveď: CPU od Intelu najnovšie technológie s nízkou spotrebou energie, CPU,o 15W,ale jeho výkon je celkom dobré,to je široko používaný v kancelárii,komerčné použitie,live miestnosti.Je to funguje perfektne v WIN7,bule-ray,3D HD videá,ale tiež podporovať aj 3D hier.

6.Otázka:Bude príliš horúco v práci? Môže to práca pre 7*24 hodín,nula hluku priťahuje ma,ale ja mám strach o to.

Odpoveď:CPU Intel najnovšie nižšie uložené CPU,menovitý výkon CPU je iba 15W,CPU je len asi 60℃ v mnohých testovanie.A nebude to fungovať v najsilnejší výkon po celú dobu.Ako možno viete,notebook CPU teplota je o 78℃ alebo viac.Každý z nich sa bude testovať v 3*24 hodín pred odoslaním.Normálne tepla nemá vplyv na CPU života vôbec, ak CPU je teplota pod 80℃,takže sa nemusíte obávať, vôbec pre jeho chladenie.

7.Otázka:Prečo mám pocit, puzdra tak horúco, keď to 's pracuje?

Odpoveď:CPU takmer dotýka zadnej strane puzdro na rozšírenie tavieb,jej teplota je takmer rovnaký, rovnaký, ak to CPU.1.,kovový kryt je pre teplo rozširuje jednoduchšie,to je jeden z dôvodov, prečo používať kovové materiály ako jej obale;2st,tam je teplovodivú pastu s strieborná materiál dovezené z Japonska v CPU konektor základnej dosky.3.,tam je zadarmo stenu mount pripojené k počítaču,môžete ho postaviť na stenu montáž na chladenie.

8.Otázka:Ako dlho môže tento mini počítač používa?

Odpoveď:mini PC s nízkou spotrebou energie hardvéru,v porovnaní s tradičnými počítač,mini PC je viac úspory energie a ochrany životného prostredia,menej žiarenia a dlhšie používanie život.

Štítky: hra mini pc, bez ventilátorov pc, firewall pfsense, J4125, j1900 doska, 6 lan, mini pc 8gp, desktop comput, mini pc router, mini pc pfsense.


( 0 Hodnotenie )

Počet