Bezpečnostná Obuv S Oceľovou Špičkou Spp Anti-Rozbíjanie Anti-Stab Pracovné Topánky pánske sezónne Priedušná bezpečnosti Práce Topánky Ultra-Light

€36.89


Typ: Anti-rozbiť a anti-stab módne vzduchovom vankúši obuv Materiál: guma, ocele uplatnenia scenárov: staveniska, logistika skladovanie manipulácia, rezanie kovov spracovanie Certifikačný štandard: QS, LA certifikácia Použiť doba: 1-3 roky použitie Výrobku: smash-dôkaz, stab-odolné, oteruvzdorné a priedušná Balenie špecifikácia: 1 pár/taška Návod na použitie: Tento typ práce, ochrany topánky sú vyrobené z gumy a textílie, vo vnútri špičky obsahuje nehrdzavejúcej ocele kaplnka. Celkový topánka má ochranu stab a rozbiť. Topánky majú štýlový vzhľad, s textílie duté dizajn na hornej pre priedušnosť a komfort, a zhora vzduchovom vankúši dizajn na zadné nohy pre bezpečnosť a mäkkosť. Táto topánka je hlavne používaný na ochranu chodidle, vhodné na stavbách, skladovanie, logistika manipulácia, rezanie kovov a iných operácií.

Štítky: corrector prst, Oceľové špice, bata oceľovou špičkou topánky, bezpečnostná obuv, šaty, bezpečnostná obuv trezor, maska práce, travail, lavoro per bezpečnostná obuv, bezpečnostné topánky steel toe, dámy bezpečnostné topánky.


( 0 Hodnotenie )

Počet