Vonkajšie Yagi Antény, lte 1800+Vnútorné Stropné Antény DCS+10m Kábel pre Mobil Signál Booster 2G/4G Band 3 Príslušenstvo nastaviť S19

€12.69


Vonkajšie Yagi Antény, lte 1800+Vnútorné Stropné Antény DCS+10m Kábel pre Mobil Signál Booster 2G/4G Band 3 Príslušenstvo nastaviť S19

*Vonkajšie Yagi Anténa 13dbi Získať 1710-2170mhz

*Vnútorné Stropné Anténa S 2 m Káblom 3dBi Získať 800-2700mhz

*10 m Kábel RG6 5D koaxiálny 50ohm

Lintratek Prepravné Podmienky:

Položky sú dodávané len po platba potvrdená.(zvyčajne 2 dni) 1.Po verificating platby, budeme posielať položky do 48-72hours okrem dovolenku. 2.My len loď na správne adresy v závislosti na www.tantra-egypt.sk ste registrovaní, keď vašu objednávku prosím napíšte vaše zodpovedajúce adresu. Ak chcete zmeniť adresu, prosím, kontaktujte nás pred zásielky. 3.Vezmite prosím na vedomie, že dodacia lehota je odhadnúť. Ak nechcete dostávať váš tovar za odhadovaný čas doručenia, prosím, kontaktujte nás pred otvorením spor, budeme kontrolovať a riešiť probem pre vás. 4.Všetok tovar z nášho, sú kontrolované pred odoslaním. Budú balené veľmi dobre uistite sa, že sú v dobrom stave, keď sa dostanete tovar. 5.Ak sa rozhodnete UPS, FEDEX a DHL, Vzdialenej Oblasti Poplatok sa môže vyskytnúť, ak je vaša adresa v vzdialenej oblasti.

Lintratek Služby:

1.Akceptujeme úschovy a bankový prevod. 2.Akceptujeme vrátenie peňazí ak nie je kvalita problém(nám poslal fotografiu dôkazy problém), ale treba sa vrátite tovar s pôvodnom balení,a kupujúci musieť zaplatiť za a späť nákladnej dopravy. 3.Náš produkt sa môže zvýšiť pokuty vnútorný signál, iba ak vaša vonkajší signál je dokonalý, Prosím, uistite sa, že Váš strane vonkajší signál je dobrý, ak nie, naše zariadenie sa nemôže rozšíriť nič očakávať. 4.Pokiaľ ide do PI vyhlásiť hodnotu, môžeme písať hodnotu ako požiadavka na pomoc vašej strane colné odbavenie.

Kupujúci Povinnosť:

1.Poskytnúť nám vaše správne kontaktné informácie. 2.Colné odbavenie a platiť za to .

Spätná väzba:

1.Ak ste uspokojiť a láska našich produktov, prosím, nechajte 5-HVIEZDIČKOVÝ pozitívnu spätnú väzbu na podporu nás neustále ! 2.Spätná väzba je pre nás dôležité, prosíme vás, aby ste nás môžete kontaktovať skôr než dáte neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, Budeme zaobchádzať s radosťou spôsobom, ktorý umožňuje dvojité víťazstvo medzi vami a nami.

Štítky: 2g 4g booster, lintratek 4g auto, S15, anténa pre mobil, att 4g booster, zosilniť celulárnej, yagi anténa gsm 1900 mhz, 4g anténa, 4g anténa vonkajšie, asic z9.


( 1 Hodnotenie )

Počet