20pcs Dekoračné Srdce Miesto Memo Držiteľa Karty Roztomilý Drôt Tabuľka Počet Držiteľov so stojanom pre Reštaurácia Svadobné Hostiny, Dekorácie

€6.32


20pcs Dekoračné Srdce Miesto Memo Držiteľa Karty Roztomilý Drôt Tabuľka Počet Držiteľov so stojanom pre Reštaurácia Svadobné Hostiny (Zlatá)

Popis

Hľadáte krásne a roztomilé miesto držiteľa karty? Tento raz bude vaša dobrá voľba. Roztomilý tvar dodá vašej karty krásny vzhľad. Stojí stabilný na ploche,nebude triasť a na jeseň. To môže byť použitý v romantická svadba, svadobné sprcha, výročie, zapojenie party, narodeniny, party, sviatok sa oslavuje a tak ďalej.

Funkcie

- Farba: Zlatá.

- Materiál: Uhlíková oceľ.

- Veľkosť: Cca. 3.8 x 3.8 x 4cm.

- Elegantné miesto držiteľa karty na stôl s špirála base, robustný dosť pre malé karty.

- Resuable, perfektný doplnok pomôcť vytvoriť slávnostnú prostredie

- Je ideálnym miestom pre svadby, narodeniny, promócie, baby sprcha, zapojenie dekorácie.

- Dizajn v tvare srdca bude vaša karta temperamentný a živý.

- Slúžia ako memo, číslo tabuľky, tabuľky, fotografie, poznámky, papier, názov karty, clip, menu klipy, obrázky.

Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z Dôvodu svetelný efekt, monitory, jas, ručné meranie a podobne, môžu tam byť nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

20 x memo držiteľov

Štítky: dohodnutom mieste karty, domček pre bábiky kufor, srdcia miesto karty, tabuľka miesto karty svadobné láska, karta prípade, držiteľa karty mužov, juta miesto karty, tabuľka miesto karty svadobné 100, karta kreditná držiteľ, miesto kartu podpory.


( 2 Hodnotenie )

Počet