DIY Zliatiny Kruhu Náhrdelník Otvorenie DIY Sklo Fáze Box Kolo Náhrdelník Photo Frame Šperky, Darček pre Mužov a Ženy (Strieborný)

€2.18


Popis

Tento zliatiny medailón prívesok náhrdelník je ideálne každodenné módne vyhlásenie, ktoré môžu byť spojila s oblek pre veľmi ženská a jemné odvolanie. Tento prívesok náhrdelník je najlepší darček pre rodinu alebo priateľov, to je najlepší spôsob, ako vyjadriť lásku, pamäti, osobnosti,ect.

Funkcie

- Farba: Strieborná.

- Materiál: Zliatiny.

- Veľkosť: Cca. 70x 3 x 0.4 cm.

- Ochrana životného prostredia pokovovanie, bez Chuti, Bez alergických, Non slabnúť.

- Číre Sklo medailón otvorí pridať kúzlo vášho výberu.Tento medailón môžu byť otvorené až na miesto, plávajúce charms, obrázky a tabuľky vo vnútri, môžete DIY druhy štýl sa vám páči.

- Vytvoriť osobný darček, pridať kúzlo, korálky, birthstones alebo obrázky a zachovať svoje spomienky v blízkosti.

- Plávajúce zobrazili kľúčové tlačidlá Umožňujú Prispôsobiť a Vytvoriť Dokonalý Osobný Darček.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitora jas, ručné meranie a podobne, môžu tam byť nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

Balenie zoznam

1 x náhrdelník

Štítky: rám foto, anténa hf, rám pictur, sklenené prívesky, náhrdelníky zelená, box rohu protector, rám skla, veselé darčekovej krabičke, fúkané sklo, prívesky, náhrdelníky, qrm, xlarg darčekovej krabičke.


( 1 Hodnotenie )

Počet