Rainbow ručne maľované plátno topánky ženy jeseň čipky vysoký vrchol tenisky priedušná obuv bežné vulkanizáciu osobnosti

€23.98


Veľkosť Poznámka

Prosím vyberte NÁM veľkosť podľa Vašej Nohy, Dĺžka alebo Európskej veľkosť ,veľkosť grafu, ako je uvedené nižšie. Ak vaše nohy je široký alebo hrubé, prosím, vybrať si väčšiu veľkosť. Pred vybrať váš NÁM veľkosť , mali by ste sa lepšie merať vaše nohy dĺžky. Ako Merať Nohy Dĺžka Prosím opatrenie vaše nohy dĺžka starostlivo ,s metódou obrázok nižšie: IPS : Pre Rusko kupujúcich a iné Európe kupujúcich, pls si naše topánky sú vytlačené s Čínskymi veľkosť a Čínske veľkosť je jedna veľkosť väčšia ako Európa veľkosť. To znamená, že ak ste normálne nosenie Rusko 38 alebo v Európe 38, potom musíte vybrať Čínsky 39, ako na veľkosť stola, je NÁS 8 a potom kliknite na tlačidlo NÁS 8 umiestniť objednávky. Niekedy, možno, že si normálne nosenie Rusko 39 alebo 40, Európe 39 alebo 40, v tomto prípade si môžete vybrať, Čínsky veľkosť 40 alebo 41, ako na veľkosť stola, bude NÁM 8.5 alebo NÁS 9.5 ( má 0,5 cm rozdiel medzi každou uzávierky 2 veľkosti ) Veľkosť tabuľky na základe ŽENY NÁM veľkosť, takže ak budete potrebovať kúpiť pre MUŽOV, potom pls stačí si len vybrať veľkosť ako na ur dĺžka nôh

Q&A

1. Budete sledovať ponuku lodnej dopravy č. ?

Áno, náš pozemok možno sledovať.

2. Aká je vaša po-predajný servis ?

- pls komunikovať s nami o veľkosť topánok, skôr, než si miesto objednávke, ak nie ste istý o ňom.

- Na akonáhle sa dostanete na nevhodný veľkosť, ak nie je náš rozum dodávané zlé veľkosti, potom odporúčame vyskúšať najlepšie predávať s niekým iným, a potom kúpiť novú, a my vám ponúkneme lepšiu cenu ako je za surport. Tiež môžete vrátiť topánky na nás na vaše vlastné spence o preprave.

3. Ako to urobiť, ak nie my, ako kresbu ?

Naše photoes sú 100% reálne shot show, a pretože je ručne maľované, nie vytlačené matchine, ak si objednáte od nás, znamená to, že ste úplne pochopili, že ručne maľované kresby nemôže byť 100% istý, ako photoes, neexistujú dva rovnaké listy vo svete. Tak pls dajte niektoré tolerancie o to špeciálne produkty. Ďakujeme u tak veľa.

4. Pls kontaktujte nás skôr, než by ste chceli otvoriť spor na akýchkoľvek dôvodov. Milujeme všetkých našich zákazníkov, máme radi našich obchodoch, sa budeme snažiť čo najlepšie vyriešiť všetky problémy za vás. Vďaka za ur spolupráce.

Štítky: atramenty tenisky ženy, rainbow dieťa tenisky, quest hra do mobilu, tenisky ženy, tekkies tenisky ženy, žralok tenisky ženy, tenisky rainbow dievčatá, mix tenisky ženy, lyžiarske tenisky ženy, drahokamu bling tenisky ženy, geometrické tenisky ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet