XPE LED Svetlometmi vstavanú Batériu Zoomovateľnom Hlavu Blesk DC Nabíjateľná Svetlomety pre Kempovanie, Rybárske 3 Režimy Lampy

€4.25


Funkcie:

Nový model. Vstavaná Li-ion nabíjateľnú batériu, nie je potrebné žiadne iné externé batérie.

Vhodné pre vonkajšie športové, outdoorové aktivity, ako je napríklad poľovníctvo, cykloturistika, horolezectvo a kempovanie

Vhodný pre väčšinu krytý ako doma údržba a aktivít v prírode, ako je táborenie, rybolov, turistika, lietanie v noci, mapy, čítanie, plachtenie, jaskyniarstvo a lov.

Vedúci Pochodeň Špecifikácia:

100% Zbrusu Nový

Materiál: kov + ABS

LED: T6

Waterproof design

Výstup jas: 6000 lúmenov

Jedno tlačidlo prepnúť

3 Režimy: Vysoká, Nízka , Strobo

Model Batérie vyžaduje: vstavaná nabíjateľná batéria, nie je potrebné žiadne iné externé batérie.

Domáca Nabíjačka Špecifikácia:

Príkon: 110-240V, 50/60Hz

Výstup: DC4.2V 500mA

Vhodné pre: blesk / svetlomet nabíjanie (nabíjanie vstavaná batéria priamo, bez potreby externého nabíjačka)

Doprava

Tovar bude doručený do 3-7working dní po platba prijatá

Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom sa. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

Máme loď v položke cez EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex alebo Private_line.

Položka dodané z Shenzhen, Čína, s sledovacie číslo reach väčšina krajín v rámci 3-7days DHL/UPS/FeDEX/ TNT

O Návrat & Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú víťaznej ponuky amout, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. Alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

O Záruku

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.Nie sme opraviť alebo vymeniť položky s uplynutou platnosťou záruky.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk!

Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby.

Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto aby, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

VĎAKA.....

Štítky: univerzálny svetlomet bicykli, klas svetlomet, dlho horák, 2000l led svetlomet, žiarovka led, 12 led svetlomet, mini halogénové led 12v, 18650 vedúci svetlo, r3 led mini svetlomet, lg fortune m153.


( 1 Hodnotenie )

Počet