4 Os Ethernet NVEM CNC Radič 200KHZ MACH3 Motion Control Karty pre Stepper Motor Servo motor Nové produkty

€69.59


Balík obsahuje: 1 x 4-Os Ethernet Mach3 Motion Control karta 1 x Entwork Kábel anglický Manuál pošle e-mailom. (keď ste dostali,pls dajte mi svoje schránky)

4Axis Ethernet MACH3 Motion Control Karty NVEM 1. Výkon parameter Funkcie: 1) Môže ovládať až 3/4/5/6 stepper motor v rovnakom čase. 2) Podpora Motor: Servo motor, Stepper motor. 3) S 12 kanál programovateľné vstupného portu. 4) S 10 kanál programovateľné výstupný port. 5) 1 kanál štandardné MPG rozhranie 6) PWM výstup kontroly 7) Ethernet rozhranie, podpora MACH3 softvér 8) DC elektrické izolácie 9) Optocoupler izolácie 10) Až do 200KHz stepper motor control pulzný výstup Špecifikácia: 1) Podpora Ethernet; 2) 12 porty fotoelektrické izolované vstupné rozhranie pre bežných digitálnych údajov; 3) 10 portov fotoelektrické izolovaný výstup rozhranie pre bežných digitálnych dát; 4) 1 port 0-10V otáčky vretena analógový výstup rozhranie(môže zmeniť na PWM výstup); 5) Môže podporovať 3-6 osi stepper systémy,200KHz pulzný výstup pre každý os; 6) pohybom PAŽE ovládací čip; 7) Hlavné zariadenie je 12V-32VDC napájanie príkon,prúd by mal vyšší ako 0,5 A; 8) Kompatibilný s MPG vstup,podporu digitálny displej MPG od našej spoločnosti. 2. Produkt spojenia definovať a metóda

Produkt vedenia sekcie a rozhranie zhrnutie

Ako obrázok ukázal,pripojenie regulátor obsahuje napájanie rozhranie,pripojenie Ethernet rozhranie,MPGinterface,Stepper/Servo riadenie výstupného rozhrania,vreteno ovládať výstupné rozhranie, Estop a obmedzené spínač a nástroj na nastavenie vstupné rozhranie a tak ďalej. Teraz sme descript ich detaily, ako je uvedené nižšie.

2.1) Stepper motor control interface

Č. 1 svorkovnica je 6 os stepper vodič ovládať výstupné rozhranie, zľava doprava,tam sú X,Y,Z,A,B,C 6 os výstup, je to spoločná anóda,kábel pre každú os je COM+/CP-/DIR-COM, je bežné+ ,CP je Pulzne, DIR je smer-.Spojenie sa ukázalo ako Obrázok 2-3.COM+ spojiť s SP+ a DIR+. Pin označiť Osi Definícia COM+ Commom+ spoločná anóda +5V CPX - os X Pulzný výstup - pre os X DIX - os X Directrion výstup - pre os X CPY - os Y Pulzný výstup - pre os Y DIY - os Y Directrion výstup - pre os Y CPZ - osi Z Pulzný výstup - pre osi Z DIZ - osi Z Directrion výstup - pre osi Z CPA - A osi Pulzný výstup - pre os DIA - A osi Directrion výstup - pre os CPB - B osi Pulzný výstup- pre B osi DIB - B osi Directrion výstup - B osi CZK - C osi Pulzný výstup - pre C osi DIC - C osi Directrion výstup - pre C osi

2.2) Vretena ovládací výstup

Definujeme rozhranie zľava sú: GND1(Výstup GND),VSO(0-10V nastaviteľná rýchlosť výstupu),INDEX(otáčky vretena spätnú väzbu textu),OUT1(spoločný výstupný port 1),OUT2(spoločný výstupný port 2),.

Vziať Nowforeuer invertor ako príklad. Vreteno ovládací výstup a invertor spojenie sa ukázalo ako Obrázok 2-4.Ak ACM a DCM sú zatvorené,len sa potrebujú pripojiť na jeden port.

Ak potrebujete Mach 3 ukázať reálne v čase, otáčky vretena,len oprava jedna hala zariadenie,každá revolúcia poslať jeden pulz medzi INDEX a GND1,pulz napätie je 5V-10V.

Štítky: nc frézky, mini stepper, cnc router, rc servo, kartová hra, l7812, mach3, 3d rada, arduino nano, mach3 cnc.


( 1 Hodnotenie )

Počet