Horúce Film Cosplay Červená Kráľovná Sŕdc Maškarný Halloween Cosplay Vlastné

€86.84


RM3379555150783190

1,Ak zákazku,prosím vyberte si Voľné veľkosti od našich veľkosť tabuľky a nechajte vaše poprsie,pásu,bedier a výška veľkosť v "zanechať správu predávajúcemu" políčko, keď si miesto, aby

2,Náš kostým je dodaný Čína Príspevok Air Mail,to trvá 30-50days do rôznych krajín,60-90 dní v Brazílii.Ak potrebujete ju v zhone,zvoľte si, prosím, DHL, ako váš spôsob dopravy,neakceptujeme celkové vrátenie peňazí alebo vrátenie kostým vzhľadom na prepravné odkladu,vďaka za vašu spoluprácu.

3, Veľkosť môže mať 5cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie, mierne farebný rozdiel možno spôsobiť vzhľadom na iný monitor a fotografie svetlo.

4. ak ste spokojní s transakciou, Prosím, chvíľku nechajte 5 Hviezdičiek spätná väzba pre nás .Ak z nejakého dôvodu, máte pocit, že sme si zaslúžia menej ako 5 Hviezd, prosím, kontaktujte nás prvé miesto sporu, ak nie ste spokojní s našimi výrobkami.budeme pracovať to tak, že ste úplne spokojní..

5. Kupujúci sa stará o všetky Custome odbavenie problémy,

Štítky: láska nikki, zelená šípka, kratšie wong cosplay, cosplay hyperdimension neptunia, lucy heartfilia cosplay urob si sám, black odkaz cosplay, pán láska kráľovná výber, cosplay víla chvost lucy, cosplay identity v joseph, kód žily.


( 1 Hodnotenie )

Počet