Móda, Nové Zimné Čiapky Prekladané Vlna Zmes Teplá Fedoras Pre Mužov, Ženy Bežné Jar Vlna, Umelé Jazz Čiapky Jednoduchý Top Klobúky

€11.60


Názov značky LVTZJ

Materiál Vlna Zmes Vysoko kvalitných

Akceptujeme Veľkoobchod a maloobchod

Balík je drop-Doprava

Platby:

Akceptujeme alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Doprava Politiky:

Prosím, starostlivo skontrolujte dodaciu adresu a informácie, rovnako ako komoditné veľkosť a farbu.

Budeme loď položky out v 2-4days po vykonané platby.(Dovolenky s výnimkou)

Prosím, vyberte si jednu z prepravných služieb, ktoré chcete:

1.Čína Príspevok Air Mail (menej ako 2 KG), ponúkame doprava zadarmo ! Bude trvať asi 10 ~ 25 pracovných dní dosiahnuť, Poskytnúť sledovacie číslo. Niekedy sa omešká až 30-45 pracovných dní z dôvodu colné alebo iné problémy, ako napr. miestne počasie problém, tak je to potrebovať dostatok trpezlivosti čakať na produkty.

2.Ak chcete dostávať tovaru rýchlejšie alebo viac ako 2 KG, môžete Si vybrať Express EMS , extra Poštovné náklady , to trvať asi 6 ~ 15 pracovných dní

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Návrat Politiky:

Vaša spokojnosť je našou prioritou.ak nie ste spokojní s položkami s akýmkoľvek resasons, môže byť vrátený v pôvodnom stave do 14 dní od doručenia a my vám ponúknuť plnú náhradu togther s prepravné náklady alebo odoslať nahradenie vám do 3 pracovných dní, hneď ako sme prijatia vrátiť položky, Ale kupujúci má platiť pre návrat lodné náklady.

Spätná väzba:

Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli. Preto svoju pozitívnu spätnú väzbu z 5 HVIEZDIČIEK je veľmi dôležité pre nás.Ak ste stratifikované s našimi položky, venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: bavlna voľné pol nohavice ženy, jeseň klobúk žena, klobúk s hodinami, klobúk závoj ženy, edison pearl, picasso žena, derby klobúk dievča, čierna kráľovná, armáda polo, fendora.


( 0 Hodnotenie )

Počet