Môj Hrdina Akademickej obce Sprchový Záves Anime Charakter Polyester Textílie Vaňa Záclony s Háčikmi pre Kúpeľňa Domova Dropshipping

€8.76


Môj Hrdina Akademickej obce Sprchový Záves Anime Charakter Polyester Textílie Vaňa Záclony s Háčikmi pre Kúpeľňa Domova Dropshipping balenie Obsahuje: 1x Vaňa závesy( Zahŕňa bezplatné háčiky) Dostupné Veľkosti: 90x180cm(35"x71") 120x180cm(47"x71") 150x180cm(59"x71") 165x180cm(65"x71") 180x180cm(71"x71") 180x200cm(71"x79") Upozornenie: W znamená, Šírka H znamená, Výška Adantages: 1:Vynikajúcu vodu-odpudzujúce perfor 2:100% polyester sprchový záves / sprchový záves liner -antikorózne háčiky z tejto sprchový záves / sprchový záves vložky sú vyrobené, aby odolali vlhkom kúpeľňa prostredie. 3:Človeka vašu kúpeľňu s len jedným dotykom! Začnite s týmito zábavné a dekoratívne sprchové závesy. naše jedinečné a moderné návrhy zápas aj s rôzne farebné palety, uteráky, koberce, kúpeľňa rohože a všetky ostatné kúpeľňové doplnky. Jeho rýchle a luxusné spôsob, ako obnoviť a zmeniť vzhľad kúpeľňa, výkon miestnosti, toalety, master kúpeľňa, deti kúpeľňa, hosťovská suite hotel alebo vaňa bez veľkých nákladov. 4:Vysoké rozlíšenie obrázkov priniesť 3D ako realistický zážitok vášho života. Farby nebude slabnúť a to vďaka novej digitálnej tlače metódy. Nie je to príliš tenké alebo hrubé. Pridáva skutočnú hodnotu a hĺbku, ak do vášho interiéru. Sú nepremokavé a rýchlo schnú po sprchovaní. 5: perfektný darček pre vaše mama, otec, sestra, brat, babička, dedko, manželka, manžel, syn, dcéra a všetky ostatné milovaným, s 10 tisíc prekvapujúce vzory. Kúpeľňa je miesto, kde budete tráviť veľkú časť dňa, je to miesto na oddych tak, zadajte nový svet tým, že naše sprchové závesy. Môžu byť na pobreží, sa môže cítiť, morských vĺn alebo meditovať, pričom pozeral na horskej krajiny. Ak ste fanúšikom športu, alebo máte hobby akéhokoľvek druhu, budete tráviť čas s ním vo svoj vlastný osobný priestor. Na mieru, personalizované produkty sú veľmi populárne. Ako výrobcovia digitálnych vytlačené domáci textil, sledujeme aktuálne trendy a prinášame vám najnovšie domov módy. Buď darček pre vašu rodinu alebo priateľov, rodičov, starých rodičov, príbuzný, priateľ, priateľka, alebo na seba, položka by mala byť zaujímavá a autentické. Muži, ženy, deti, mládež, chlapci alebo dievčatá budú milovať túto položku. Detaily Produktu:

Doprava

Tovar z Číny, spracovanie čas dodania trvá asi 7-30 dní.Ale tam bude oneskorenie pri vzostupe čas logistiky. Ale prosím, nebojte sa, to bude dodaný do 30 dní.Väčšina našich položky bude dokončená a dodávaný do 5 pracovných dní. Wil trvať až o 10-20 pracovných dní eceive položky. Naša priemerná dodacia lehota je 14 pracovných dní. Avšak, niekedy tam sú výnimky, a to by mohlo byť kratšie alebo dlhšie. Ak nejaké vzniknú problémy s objednávkou, alebo zmena v tom, ako dlho to bude trvať, aby sa dospelo budete informovaný e-mailom alebo www.tantra-egypt.sk správu ihneď

Vrátenie a Výmena

Budeme akceptovať vráti a vrátenie peňazí, ak je akýkoľvek kvality a iné problémy, prijaté položky.Prosím, kontaktujte nás na vyriešenie problému, ak je závada s produktom, alebo dostanete zlý výrobok,budeme viac ako šťastní, ktoré vám pomôžu vyriešiť problém.

Platby

Kreditné karty, ktoré www.tantra-egypt.sk akceptuje.

Spätná väzba

Vaše pozitívne a druh spätnej väzby je veľmi dôležité pre naše služby na www.tantra-egypt.sk, budeme vedieť, že ste obdržali vašu objednávku dobre stave a šťastný s položku podľa vášho 4 alebo 5 hviezdičiek spätnú väzbu, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek pochybnosti o objednávku alebo položky prijaté po jeho prijatí budeme sa snažiť ponúknuť vám najlepšie riešenie pre vaše nákupné skúsenosti. Budeme veľmi ocenil s spolupráce a láskavosť!

Štítky: anime kúpeľňa, textílie sprchový záves chic, anime sprcha, vempaire sprchový záves, itachi uchiha stenu, kreslená postavička tkaniny, zomrie záclony, žalúzie okno, punč muž záclony, sprchový záves dekoračné háčiky.


( 1 Hodnotenie )

Počet