Veľkoobchod 20 KS Magické Triky, Pamäť Kovový Drôt Oheň Predikcia(Malé) Srdciach 7/Diamond 8 Wiregram Magic Rekvizity Trik Hračky

€25.79


Popis hrali poker proroctvo, táto jedna myseľ nájsť drôt karty, musíte mať To môže vaše publikum, milovanú priateľku, a mágie milovníkov úžasné! Kúzelník nie je potrebné pri pohľade na publikum vybranú kartu, tak dlho, ako diváci vybrali kartu (povinné),volania na vybrané poker Čísla, farby, a potom napáliť drôtu.Môžete nájsť a povedať, že je to naozaj úžasné, môže sa objaví publikum vybraných karta! Vysoká teplota pamäťový drôt pod 100 stupňov je mäkká,môže nakresliť ľubovoľný tvar, keď teplota je vyššia ako 100 stupňov, sa stáva ťažké a späť na poker predpovede štátu (7, 8 štvorcov srdcia), ktorý sa používa na výkon predpoveď magic. Takže, keď som vám ukázať, ako dlho, ako forme ľubovoľný tvar podľa teplota v miestnosti je v poriadku, môžete pokračovať v predpovedať spálil ohňom. Použitie pohodlnejšie.

Štítky: magic, 7 divov zeme, magický trik, nitinol, pamäťový drôt 8, kúzelník triky profesionálnych, foto magic, magické triky kúzelníka fáze, veľký magický trik, profesionálne a javiskové kúzla.


( 1 Hodnotenie )

Počet