LED Pás Svetla 10/20/30 Metrov SMD 5050 220V 720W Bluetooth Radič RGB Farebné Zmeny Flexibilné RGB LED Pásy Dekorácie Svetla

€33.07


Funkcia: LED pás svetla sú veľmi populárne vďaka ich kompaktná veľkosť, vysoký jas a nízku spotrebu energie v mnohých aspektov návrhu osvetlenia. Tiež sú veľmi všestranné, ako je uvedené architektov, majitelia domov, bary, reštaurácie a nespočetné množstvo ďalších, ktorí ich použiť v každom možnom smere. Ideálne pre obývacie izby, spálne, kuchyňa, jedáleň, chodba, schody, hotel, club, bar, nákupné centrum, kasíno, kaviareň, reštaurácia a ďalšie. Neuveriteľný okrem akékoľvek dovolenku alebo udalosti: Vianoce, Nový Rok, deň Vďakyvzdania, svadby, párty atď. Špecifikácia: Farba: RGB farebné zmeny Napätie: AC 220-240 v 50/60 Hz Výkon: 10W / meter LED korálky typ: SMD 5050 Dĺžka: 10 m/ 20 m / 30 metrov Nepremokavé trieda: IP65 (napájanie, Bluetooth regulátor a indikátor bar konci nie sú nepremokavé) LED množstvo: 60 Led / meter Pracovná teplota: -20 ° C až 60 ° C. Regulátor príkon: 720W Veľkosť: 7 mm * 17 mm (H x W) Poznámka: Diaľkové ovládanie typ batérie: 2x AAA batérie (Poznámka: batérie NIE sú súčasťou balenia) Tento RGB svetlo bar zástrčka je vhodná pre Európske krajiny. Balenie Obsahuje: 1 x 10/20/30 metrov RGB LED pásy, 1 x 24-tlačidlo diaľkové ovládanie 1 x INFRAPORT Bluetooth radič Bluetooth diaľkové ovládanie prijímača: Scan dvojrozmerný kód na prijímači ak chcete stiahnuť APLIKÁCIU. Otvorte Bluetooth a APLIKÁCIE na vyhľadávanie príjemcu. Pripojený prijímač ovládať pásy. Upozornenie: rozhranie, zadné plug musia byť zapečatené a vodotesné lepidlo; nie zasunúť zástrčku do dosky plošných spojov, ako to bude fúkať v dôsledku skratu. Zapnite napájanie po vložení LED pás do zásuvky. Ak RGB pásy sa nerozsvieti, prosím, na vedomie, pozitívne a negatívne. NIE je zapáliť všetky svetlá na cievku, ale šíri sa von pred zapálením. NIE vytiahnuť LED pásu ako môže dôjsť k poškodeniu napájacieho kábla alebo doska. Mohlo by to byť slabé streak ako AC 220 V nestabilita je normálny jav. Možno budete potrebovať SIEŤOVÝ stabilizátor, aby tento problém vyriešiť.

Štítky: led pásy ir, ledstrips pohybu, slepý kábel, 1SE, led pásy ws2815, led pásy, led, led rgb pásy, harde led pásy 220v, le svetlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet