1pc Elektronické LCD Digitálny Teplomer Vlhkomer Vonkajšie Vnútorné C / F Teplomer Vlhkomer Budík

€2.83


Popis produktu Farba: Čierna a Biela 1. Teplota a Vlhkosť Funkcie: S teplotný rozsah od -10 °C do +50 °C a vlhkosť 10 % 99 % relatívnej vlhkosti, teploty a vlhkosti čítania show priamo na mieste 2. Čas Funkcia: Okrem základného zobrazenie času, tieto položky sa tiež má budík a kalendár zobrazenie (mesiac a dátum) 3. Pamäťová Funkcia: Pri stlačení tlačidla PAMÄTE , by to mohlo displej pamäť, teplota a vlhkosť vzduchu maximálne a minimálne 4. Jednoduchý Dizajn: S málo držiak na jeho zadnej strane a celkovej hmotnosti o 97g, je jednoduché na miesto a vykonávať 4. Batérie Prevádzka: Vyžadovať, 1 x AAA batéria (nie include) Špecifikácie Produktu:

Teplotný rozsah merania: -10 °C +50 °C (-14 °F až +122 °F );

Teploty presnosť merania: ±1°C (1.8°F)

Teplota rozlíšenie: ±0.1°C (0.2°F)

Vlhkosť rozsah merania: 10 % 99 % RH

Vlhkosť presnosť merania: ±5%relatívnej vlhkosti

Vlhkosť rozlíšenie: 1%

Batéria: 1xAAA 1,5 V (nie include ) Balík Zahrnuté:

1 x Digitálny LCD Teplomer Vlhkomer 1 x užívateľská Príručka

Doprava Politiky:

1. Štandardná Služba je Čína Príspevok Obyčajných Malých Paketové & China Post Registrované Vzduchu Mail, ktorý trvá 20-60 dní.

2. Hodnota objednávky> 120 Eur Doprava Zadarmo Cez EMS, DHL alebo Fedex.

Hodnota Objednávky> $ 5 Cez Čína Príspevok Registrované Air Mail.

Ak potrebujete rýchlo vyjadriť, prosím, kontaktujte nás, keď vaša objednávka je menej ako 120 eur

4. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná Väzba & Return:

Ak sa vám páči náš produkt, prosím, nechajte ma všetci 5 hviezd spätnú väzbu (Položka, ako je Popísané 5 hviezd, Komunikácia 5 hviezd a dodacia lehota 5 hviezdičiek) a fotografie na podporu nás ocenia, že si môžete zdieľať so svojimi priateľmi na VK , ru.itao, Facebook, alebo Twitter.

Ak nie ste tak spokojný v každom vzťahu, prosím, bez váhania nás kontaktujte pôvodne pred odchodom nás negatívnu spätnú väzbu, som vyrieši všetky problémy za vás. Majte prosím na pamäti, aby sa skončila, ale naša služba nie je ešte ukončená. :).

ĎAKUJEME!

Štítky: hygromet, nástenné elektronický teplomer, muži vlhkomer, snímač teploty koso snežných skútrov, vták vonkajšie, sauna teplomer digitálny vonkajšie, seeed, thermomet, meteo stanica bezdrôtové senzory domov vonkajšie, mi teplomer vlhkomer.


( 3 Hodnotenie )

Počet