Tepelne izolované Chladnejšie Lunch Box Veľké Nepremokavé Potravín Taška Prenosná Camping Piknik Taška na GRILOVANIE Ice Zip Pack

€8.76


Funkcie:

Veľká kapacita

Taška má veľký priestor v hlavných kontajner, v ktorom si môžete dať šesť plechoviek alebo niekoľko tepelnej izolácie lunch box. Na prednej strane je náhradných vaku môžete dať malé výrobky. A na oboch stranách, tam sú mriežky pakety pre vás dať fľaše s vodou. Hlavných a náhradných taška všetko sú utesnené zipsy.

Izolované materiál

Vonkajšieho povrchu taška je vyrobená z odolného Oxford materiál, dá dobre chrániť svoje vlastníctvo vo vnútri. Vnútri povrchu id vyrobené z PVC a pearl bavlny, ktoré majú dobré izolačné funkciu, aby sa vaše teplý obed na dlhú dobu.

Dva druhy účtovná pásu

Vybavený 2 druhy účtovná metóda:šikmé a aktovka štýl, pohodlnejšie pre vás niesť . Pásy dĺžky sú tiež je možné nastaviť plastové spony podľa vašej potreby.

Ľahko vyzdvihnúť

Zips hlavné vrecko má obklopený pre kruhu, môžete otvoriť plnú tašku myši, keď budete musieť vyzdvihnúť niečo, a nie je potrebné nádobách prostredníctvom.

Odolné tkaniny

Taška je vyrobená z trvanlivého Oxford materiál, ktorý je anti-cut a nie je ľahké byť poškodené, čo môže podporiť svoj dlhý čas používať.

Špecifikácie:

Typ:izolované taška

Materiál:PVC+Oxford handričkou+pearl bavlna

Položka farba:čierna

Množstvo:1pc

Veľkosť:25.5*18.0*22.5 cm/10.02*7.07*8.84 palec(L*W*H)

Čistá hmotnosť:360 g/12.7 oz

Package:

1*izolované taška

Štítky: veľký košík, taška, kamufláž lunch box, campingaz cool box, taška chladič, tábor piknik, ventilátor pre výpočet, vojenské potravín taška, obed taška, box na zips, zahustiť chladnejšie taška.


( 0 Hodnotenie )

Počet