Plynové Fľaše Protiprachový Kryt Propán Nádrž, Kryt Plynové Fľaše Zahŕňa Nepremokavé protiprachová Pre Vonkajšie Plynový veko Skladovanie Taška

€6.11


【Zdobiť Vaše Gril] vyzýva - Skryje škaredé propán nádrže a zostruje až vzhľad vášho gril; Udržuje propán nádrž je čistý; Chráni nádrž z vonku prvky; Rozširuje životnosť nádrže. 【Odolnosť voči blednutiu] vyzýva - Vyrobený z novej generácie špeciálne odolné voči blednutiu tkanina s nepremokavou vinyl undercoating, odoláva UV žiareniu, trhanie a studené praskanie, odolné a trvácne.

【Pohodlné] vyzýva - hornej a dolnej časti je ani posedenie, jednoducho sa nasadzuje a vzlietnuť. Pohodlné elastické uzavretie na nosenie a drží kryt na miesto.

【Rozmer] vyzýva - Opatrenia 14" priemer 16.5" height, Vyhovuje štandardu 20 lb valec propán nádrže. Upozornenie: na hornej a spodnej časti krytu sú otvorené, kryt zábaly okolo tela nádoby.

Štítky: plynové fľaše zahŕňa, taška bmw nádrž, zastrihávač chĺpkov vgr, kryt plynový ohrievač, kryt plyn nádrž, valec fľaše, motos palivovej nádrže taška, čerešňový kvet foto pozadie, tank tiger, quadboss nádrže taška.


( 1 Hodnotenie )

Počet