Xduoo XD05 Základné závislé Digitálny Audio Terminálu AK4490 USB DAC, Slúchadlový Zosilňovač pre Optický Koaxiálny Dekódovanie 500mW Výstup

€128.19


Funkcia: -Vysoký Zvukový Výkon pre Hry a Videá. Je kompatibilný s stolné počítače, notebooky, tablety alebo inteligentné zariadenia pre PC , PS4, X-BOX a iné dotupné herné platformy -Pohlcujúci Zážitok Povolanie, digitálne a analógové obvody vytvárať živé priestorový zvuk účinky na slúchadlá a aktívny reproduktor-HD digital audio dekódovanie Hladký a jemný zvuk s vysokou vernosťou Postavený-v hlavnom prúde AK4490 DAC podporuje vysoké rozlíšenie vzorkovacia frekvencia MTK -500mW Výkon Dostatočne Napájanie Slúchadiel A môže účinne jazdy slúchadlá s impedanciou 16Ω-600Ω z in-ear slúchadlá studio slúchadlá -Osobné Zvuk Vylepšenia Systému Pružne kompatibilné so slúchadlami rôznych impedances . -Ťažké basy a veľký zvuk fáze reprodukovať praská zvuk-Zlepšenie kvality s Nízkou bitovou rýchlosťou hudby Prostredníctvom začína hardvéru SRC funkcie -Jednoduchý na obsluhu a pochopiť, Duálne napájanie pre mobilné a stolové zariadenia . -Displej osvetlenie , ľahko všimnúť, 0.91 palcový OLED displej jasne ukazuje, audio vzorkovacia frekvencia, vstupné rozhranie, moc a DAC filter stav.

Špecifikácia: DAC Čip:AK4490 USB DAC: Áno , podporu Veľkosť: 139*75.2*22.8 mm Pracovný čas: asi 9 hodín Výstupný výkon: 500mW Počítač USB vstup: podpora Win7/8/10, MAC, iOS, Android systém Batéria: 3.7 V/4000mAh Funkcia: SRC Podpora Zariadení: PS4/PC/Switch/X-BOX Materiál: Hliníková zliatina Optický a Koaxiálny Vstup : Áno , s podporou Rozšírenia Bluetooth : 5.0 ( Pripojení na O5BL Stať Bluetooth DAC zosilňovač, Ak potrebujete použiť funkciu Bluetooth , prosím, aby 05BL ) Xduoo XD05 Základné závislé Digitálny Audio Terminálu AK4490 USB DAC, Slúchadlový Zosilňovač pre Optický Koaxiálny Dekódovanie 500mW Výstup

Zásielky:

1.Tovar bude odoslaný do vašej www.tantra-egypt.sk profil adresu, uistite sa Prosím, že dodaciu adresu je úplné a správne. 2.Pri objednávke celkovej výške viac ako 500$, objednávka bude odoslaný zdarma EMS, DHL alebo FEDEX podľa kupujúci je požiadavka, 5-10 pracovných dní odhadovaný čas doručenia. 3.Objednávky sa dodávajú v štandardnej Čína Príspevok Air Mail. o 10-35 pracovných dní, najviac krajinách a oblastiach. Pre vzdialených krajinách, bude to oveľa viac už čas, aby sa dospelo. Prosím pochopte! 4.Žiadny problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom spätnej väzby, budeme sa snažiť vyriešiť to. Ďakujeme!

Návrat politiky:

1.V prípade, že výrobok, ktorý ste dostali je nesprávne jeden, prosím fotografovať a kontaktujte nás do 30 dní. Pošleme vám správny. 2.V prípade, že nie ste spokojný s výrobkom, kým je v dobrom stave, vráťte nám ho do 30 dní, kupujúci zaplatí za spiatočnú prepravu poplatky. Potom buď sa Budeme posielať nové alebo dať svoje peniaze späť. 3.V prípade, že výrobok, dostali ste boli poškodený, obráťte sa na nás a to do 30 dní po prijatí objednávky, môžeme buď dať svoje peniaze späť, alebo poslať náhradníka na vás.

Spätná väzba:

1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. 2.Ak máte akékoľvek problémy týkajúce sa našej položky a služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis. 3. Majú príjemné nakupovanie!!! Vďaka!

Štítky: hifi op amp, akustické terminálu, audio dac, ak4490, izolant usb, ak4493, dac, ak4497, stick usb, ak4490eq.


( 3 Hodnotenie )

Počet