Nový 5 V 1, USB, C ROZBOČOVAČ USB-C, HDMI, USB 3.0 SD/TF Karty, Čítačky Adaptér pre Mac Book Pro Samsung Galaxy Thunderbolt 3 USB-C Nabíjačky

€11.93


5 V 1, USB, C ROZBOČOVAČ USB-C, HDMI, USB 3.0 SD/TF Karty, Čítačky Adaptér pre Mac Book Pro Samsung Galaxy Thunderbolt 3 USB-C Nabíjačky

Funkcie:

- Typ C hub s viacerými rozhraniami, vhodné na pripojenie periférnych zariadení a na prenos dát. Môžete pripojiť mnoho zariadenia, ako napríklad telefón smartphone, tablet, atď. Kompaktná veľkosť a ľahký, ľahko sa typ-c, USB hub so sebou kamkoľvek.

- Multi-function USB Typu C hub, vhodné pre simultánny prenos dát a napájanie nabíjanie.

- USB3.0 rozhranie sa môže pripojiť pevný disk, myš, klávesnicu a tak ďalej.

- Podporuje maximálny prúd 0.9 A, rýchlosť prenosu dát až do 5Gbps.

Špecifikácie:

- Materiál: Hliníková zliatina

- Dĺžka kábla: 14 cm

- Kompatibilné Zariadenia (Neúplný Zoznam):

- Pre MacBook 2015/2016, MacBook Pro 2016/2017

- Pre DELL XPS 13/15

- Pre Google Chromebook

- Pre Microsoft Surface book2

- Pre Samsung TabPro 5

- Pre Samsung S9/S8

- Obsah balenia:

- 1 x Typ C Hub

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: apple thunderbolt adaptér siete ethernet kúpiť, thunderbolt ethernet adaptator, thunderbolt lan ethernet adaptér, thunderbolt ethernet adaptér pre macbook, wlan adaptér siete ethernet, attala ethernet adaptér, multi thunderbolt hdmi ethernet adaptér, dell thunderbolt adaptér siete ethernet, thunderbolt 10gb ethernet adaptér, apple ethernet adaptér.


( 1 Hodnotenie )

Počet