Nextion 3.2" TFT 400X240 Dotykový Displej HMI LCD Displeja Modul Dotykový Panel pre arduino TFT raspberry pi

€18.53


Prehľad

3.2" Nextion NX4024T032 HMI TFT Inteligentný Displej Modul

Balík obsahuje: Nextion 3.2" displej, drôtu, napájanie skúšobnej doske

Poznámka: tam je malé napájanie skúšobnej doske a drôt pre vás otestovať, či je zdroj elektrickej energie dosť, alebo nie. Prosím, pozri nižšie obrázok, ako ho použiť.

Nextion je Bezproblémové Human Machine Interface (HMI) riešenie, ktoré poskytuje kontrolu a vizualizačné rozhranie medzi človeka a proces, stroj, aplikácie alebo zariadenia. To je najlepšie riešenie je nahradiť tradičné LCD a LED Nixie tube.

Nextion zahŕňa hardvér časti (série TFT dosky) a softvér časť (Nextion editor). Na Nextion TFT rada používa iba jeden sériový port pre komunikáciu. To umožňuje vyhnúť ťažkostí vedenia. Sme si všimli, že väčšina inžinierov stráviť veľa času na vývoj aplikácií, ale dostať neuspokojivé výsledky. V tejto situácii, Nextion editor má hmotnosť komponenty, ako sú tlačidlo, text, stavový riadok, posuvník, prístrojovej dosky atd. obohatiť svoj dizajn rozhrania. A drag-and-drop funkcia zaručuje, že budete tráviť menej času s programovaním, ktoré znížia 99% svojho rozvoja záťaž. S pomocou tejto WYSIWYG editor, tvorbu GUI je kus koláča.

Je to jednoduché prispôsobiť Nextion rodiny HMI existujúcich projektov, stačí poskytnúť to UART.

NX4024T032 je silný 3.2" HMI, ktorý je členom Nextion rodiny. Funkcie zahŕňajú: 3,2" TFT 400x240 odporový dotykový displej, 4M Flash, 2KByte RAM, 65k farieb.

Funkcie 400 x 240 Rozlíšenie RGB 65K skutočný život farieb TFT Displej s integrovaným 4-žilové Odporové Dotykové Panel Ľahko 4 pin rozhranie pre všetky TTL Sériové Hosť 4M Flash pamäte pre Používateľa Kód Aplikácie a Dáta Na palube micro-SD karty pre upgrade firmware Visual Plocha:69.60 mm(L)×41.76 mm(W), Nastaviteľný Jas:0~230 niť, interval kosenia je 1% 5V85mA moc conusmption Softvér

Dokumenty

Prosím, navštívte naše wiki stránke pre viac informácií o tomto produkte. To ocenia, ak môžete, pomôžte nám vylepšiť dokumenty opravením chýb, pridávať viac demo kódov alebo návody. Technická podpora

Pre technickú podporu, prosím, otvorte lístok na Itead Systém Podpory. ĎALŠIE INFORMÁCIE Odkaz Wiki Č Rozlíšenie Displeja 480 * 240 Displej Rozhranie Serial Typ Obrazovky Dotykový Displej Regulátora Č TFT displej, rozhranie N/Displej Veľkosť 3.2" Doska Veľkosť 95 mm*47.6 mm Rozšíriť SD Karty Zásuvka Dotykový Displej Hmotnosť 75.0000

Štítky: displej nextion, displej hmi, arduino displej, raspberrry pi obrazovke, aun lcd displej, obvod obrazovke, raspberry pi 4 zadarmo, arduino lcd, arduino displej lcd, displej lcd.


( 2 Hodnotenie )

Počet